Ny Willys-butik till Umeå

Willys planerar öppna en ny butik i Umeå. Butiken kommer att byggas på Klockarbäckens handelsområde, i västra delen av Umeå och öppna under 2022.

Den nya butiken kommer byggas i ett bra strategiskt läge i handelsområdet Klockarbäcken, cirka fem kilometer från centrum, skriver Willys.

Det är Västra länken, en del i Umeås ringled runt staden, som nu byggs för att öppna för en utvidgning av handelsområdet och möta E12:an.

På området finns redan ett antal företag, bland annat Mediamarkt och K-Rauta, och fler väntas etablera sig på den framtida beräknade handelsytan på omkring 30 000 kvadratmeter.

Den nya Willys-butiken ska enligt plan öppnas under senare delen av 2022 och det rör sig om en butik på cirka 3 300 kvadratmeter.

– Med två butiker i staden så är Umeå en stark marknad för oss redan med en växande kundkrets. Med vår nya butik kommer vi att nå ut till en ny del av staden och täcka in ett nytt upptagningsområde, vilket vi ser fram emot, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Etableringen av den nya butiken kommer att ge jobb åt cirka 40 personer.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil