Hjälper till i butikerna

Towa från Movement fyller på Sproud ärtmjölk när företaget hjälper till i butik. | Foto: Movement
Tuffa tider och högt tryck. Då erbjuder säljarna på Movement extra händer och hjälper till i butik med att fylla hyllorna när behovet är extra stort.

I krisens spår är trycket högt i dagligvaruhandelns butiker – samtidigt som många butiker står med stora frånvarolistor på grund av sjuk eller vabbande personal. När dessutom vissa varugrupper utsätts för extra tryck då kunder lagrar allt från pasta till toapapper blir behoven stora.

Då har Movements säljkår beslutat att hjälpa till, de erbjuder ett par extra händer och hjälper till i butikerna.

– I kombination med högt tryck i butik har många samtidigt brottats med sjukdom och vab bland sin egen personal. Vi erbjuder ett par extra händer och hjälper till med allt från exponeringar till att fylla på i hyllorna vilket uppskattas. Det är kul att kunna hjälpa till och se till att kunderna hittar de varor de söker, säger Towa från Movement som jobbar i säljkår Färskt & mejeri.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

Sämre skördar ger brist på tomatpuré

Det råder, åtminstone tillfälligt, en brist på tomatpuré i många svenska butiker och den förklaras med råvarubrist på grund av sämre skördar.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil