Satsar på Cash i Örebro

Bergendahls Foods butikskoncept Cash tar sikte på storhushåll, restauranger och familjer. | Foto av Vira Petrunina
Bergendahls food gör om sin City Gross-butik i Örebro till en Cash-butik. Det blir den andra i ordningen och den ska omformateras efter sommaren.

I november 2019 nyöppnade Bergendahls sin butik i Hyllinge som en Cash-butik. Nu går man vidare i konceptet.
Det är den befintliga City Gross i Örebro som omformas till samma butiksformat.

Bergendahls Foods butikskoncept Cash tar sikte på storhushåll, restauranger och familjer som vill handla mat och hushållsartiklar i storförpackningar.
Nu ska man testa samma upplägg i butiken i Örebro vilken funnits i drift sedan hösten 2011.

– Uppgraderingen av Hyllinge Cash har gett bra resultat, det visar att vi är på rätt väg. Vår ambition har varit att fortsätta att växa med fler enheter om investeringen föll väl ut, säger Bergendahls foods försäljningsdirektör Henrik Weiden om det steg man nu tar i Örebro.

– Vi har kommit fram till att Cash-konceptet passar våra befintliga lokaler i Örebro bättre. Det handlar om hur vi kan dra nytta av läget, efterfrågan och ytorna på bästa sätt. Nu ser vi fram emot att forma och utveckla konceptet i vår andra pilotbutik, säger Henrik Weiden.
Något datum för nyöppning är inte bestämt men arbetet med omvandlingen beräknas starta efter sommaren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil