Nu öppnar Snabbgross club i Södertälje

Nu öppnar Snabbgross club i Södertälje
Susanna Hagberg, nöjd butikschef på nya Snabbgross club i Södertälje. Foto: Pressbild
Denna dag är invigningsdag för Axfood restauranggrossist Snabbgross och det nya konceptet Snabbgross club utanför huvudstaden, nämligen i Södertälje.

Denna dag är invigningsdag för Axfood restauranggrossist Snabbgross och det nya konceptet Snabbgross club utanför huvudstaden, nämligen i Södertälje.

Idag, 26 augusti, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross sitt nya butikskoncept Snabbgross club i Weda i Södertälje.
Södertälje blir därmed första ort utanför Stockholm där både restaurang- och privatkunder välkomnas till den medlemsbaserade grossist- och livsmedelsbutiken.

Den första Snabbgross club-butiken, i Danderyd i norra Stockholm, öppnade i slutet av förra året. Intresset har varit stort, och närmare 9 000 personer har tecknat medlemskap.

Butikerna i Södertälje och Danderyd är två av de första medlemsbaserade livsmedelsbutikerna i Sverige, där såväl restaurang-, café- och företagskunder som privatkunder kan handla varor som vanligtvis bara restaurangkunder kan ta del av, till låga priser.

– Vi ser fram emot att möta Södertäljeborna och stadens alla restauranger, caféer och företagskunder med vårt nya butikskoncept. Södertälje är en stor stad med stark tillväxt och en marknad där vi tidigare inte funnits, konstaterar butikschefen Susanne Hagberg.

Den nya butiken har en yta på cirka 2 600 kvadratmeter och har gett jobb åt ett 20-tal personer, enligt pressreleasen inför invigningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil