Burgarosten ska nå ut med hjälp av Movement

Burgarosten ska nå ut med hjälp av Movement
Väddös produkter ska få breda ut sig i butik med hjälp av Movement. Foto: Pressbild Movement

Väddö gårdsmejeri är i en tillväxtfas och siktar högt. En hjälp att klättra tar man av Movement som nu promotar Väddös ekologiska ostar.

I april startade Väddö gårdsmejeri sitt samarbete med Movements färskt & mejeri-säljkår och Movement får då ytterligare en breddning inom produkter under mejeri.
Väddös koncept är unikt då de ansvarar för hela förädlingskedjan på sin Krav-ekologiska gård, skriver Movement i en pressrelease.

Sortimentet består av flera ostar. Mejeriets burgarcheddar är unik och prisbelönt, den enda svenska och ekologiska. 
 Grillosten är Krav-ekologisk och har finslipade egenskaper gentemot de industriella på marknaden, lyder Movements beskrivning.

Tillsammans med Movement kommer Väddö gårdsmejeri arbeta för att både nuvarande och framtida produkter kommer att vara självklara i butikshyllorna och få fler kunder att få upptäcka ostarna.
Så lyder målsättningen kring produkterna, idag listade hos Ica och Coop.

– Att få jobba med Väddö Gårdsmejeri är en fröjd för självförtroendet när man ska prata grill ute i butik. Man vet att man kommer in med riktigt bra produkter när ryktena går mellan grillfantasterna att den osten ska man bara ha till burgarna i sommar om man vill nå bästa resultat, konstaterar Johan Löthman, en av Movements Stockholms-säljare inom färskt & mejeri.

Han påpekar också att responsen från inköparna är densamma.
– De vet om att bättre ost inte går att lyfta fram om man vill nå kunder som vill ha något att skryta över när de leker hemmakockar: ja du vet, man har ju köpt Väddö och nickningarna kommer som en reflex att nu kommer man få en fantastisk burgare inom kort, menar Johan Löthman.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Ny matfestival får premiär i oktober

Ny matfestival får premiär i oktober

En ny matfestival för ”medveten gastronomi” ska samla Nordens stjärnkockar och genomföra sin första upplaga i oktober i år i Stockholm.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.