Rekord varje månad

Sara Serray, VD och grundare Wellibites | Foto: Pressbild
Kris? Inte för Wellibites. Sara Serrays satsning på hälsosamt godis är en succé och satte försäljningsrekord varje månad första kvartalet 2020.

Butikstrender har tidigare skrivit om Sara Serray, apotekaren som satsade på Wellibites med mer hälsosamt godis.
Tidig höst 2018 lanserades godiset och sedan dess har det veganska godiset – utan socker, gelatin och palmolja men berikat av vitaminer och mineraler – nått ut i alla dagligvaruhandelns stora kedjor och även hos landets apotekskedjor.

2020 ser ut att bli ett framgångsrikt år för Sara Serray och Wellibites . Prognosen för årets omsättning är 14 miljoner kr och såväl januari och februari som mars 2020 har inneburit försäljningsrekord varje månad.

Sara Serray, vars Wellibites tillverkas hos Grahns konfektyr i Skövde och Falköping, siktar nu på att expandera utomlands där Norge står först på tur och en lansering sker under våren, en lansering som inte förskjuts av coronasituationen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil