HL Display köper Akriform plast

Foto Pressbild
HL Display har skrivit avtal om att köpa Akriform plast, ett köp man säger kommer att stärka HL:s ledande position i Europa.

HL Display köper Akriform plast, en tillverkare av lösviktsbehållare och skräddarsydda lösningar i plast för dagligvaruhandeln och varumärkesleverantörer i hela Norden. 
Förvärvet kommer att stärka HL:s ledande position i Europa inom det snabbväxande segmentet förpackningsfri varuexponering och skapa ett starkt erbjudande av skräddarsydda lösningar för kunder på de nordiska marknaderna, skriver HL i en pressrelease.Akriform plast, grundat 1980, omsätter ungefär 80 miljoner kr.
– Akriform har byggt upp ett imponerande rykte som tillverkare av skräddarsydda lösningar för detaljhandeln, tack vare sitt team av experter inom design, utveckling och produktion”, säger Björn Borgman, vd för HL Display.

– Produktportföljen är särskilt stark inom det snabbväxande segmentet förpackningsfri varuexponering, där HL ser en ökad efterfrågan från dagligvaruhandeln och leverantörer av märkesvaror samt konsumenter. De sammanslagna produktsortimenten kommer skapa ett starkt erbjudande för våra kunder och stödja vår position som ledande leverantör av butikskommunikations- och varuexponeringslösningar till dagligvaruindustrin, tillägger Borgman.

– Jag är mycket glad över att Akriform blir en del av HL Display. Efterfrågan på skräddarsydda lösningar växer snabbt och jag tror att vi tillsammans kommer att kunna erbjuda ännu bättre lösningar till våra kunder i Norden, säger Anders Lautmann, areachef för norra Europa hos HL Display.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil