Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Slår rekord inför grillsäsongen

Fullt vid grillen? Ja, det lär det bli enligt Weber som redovisar en större efterfrågan på grillar än någonsin. | Foto: Pressbild
Weber redovisar en ”explosionsartad” efterfrågan på grillar i Sverige och säger att man aldrig sålt så mycket en enskild månad som under april 2020.

En ”explosionsartad” efterfrågan på grillar är vad Weber Sverige redovisar. Från företaget menar man att grillsuget hos svenskarna aldrig varit större än vad det är nu.

Många har spekulerat i att årets grillsäsong blir något extra – inte minst eftersom vi inte kunnat umgås normalt under första delen av året, nu kan göra det i friska luften vid grillen och dessutom även i vanliga fall älskar grillen.

Nu intygar Weber Sverige den tron och konstaterar att man aldrig sett en sådan explosionsartad efterfrågan på grillar som nu.
Under april slog företaget alla tidigare försäljningsrekord en enskild månad och jämfört med april 2019 var försäljningsökningen över 50 procent.

– Vi har aldrig sett något liknande förut, det är som att hela Sverige vaknat upp och insett att de ska grilla i helgen. Men vi jobbar dygnet runt för att säkerställa att alla som vill ska ha en ny grill till sommaren, säger Andreas Thorén som är marknadschef för företaget i Sverige.

Läs mer inför grillsäsongen i Butikstrender 5/2020 Läs mer om magazinet här!

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.