Polarbröds Karin Bodin är årets ledare

Polarbröds Karin Bodin är årets ledare
Ärad, hyllad och glad. Polarbröds koncern-vd Karin Bodin prisas som årets ledare i Norrbotten. Foto: Pressbild
Nu har Polarbröds Karin Bodin korats till ”Årets ledare i Norrbotten 2020” efter ett tufft år där Bodin visat förmågan att leda i tuffa lägen.

Nu har Polarbröds Karin Bodin korats till ”Årets ledare i Norrbotten 2020” efter ett tufft år där Bodin visat förmågan att leda i tuffa lägen.

Det är Norrbottens affärer som utsett Polarbröds Karin Bodin till årets ledare i Norrbotten 2020.
Den titeln får Bodin efter ett tufft år med storbranden som totalförstörde fabriken men framförallt för sitt ledarskap efter den katastrofala händelsen.

– Det här är verkligen ett lagarbete och jag vill rikta ett stort tack till mina kollegor i koncernledningen, inte minst Polarbröds vd Anders E Johansson. Vi hjälper varandra att glänsa, säger Karin Bodin som är koncern-vd hos Polarbröd.

Motivering/Därför är Karin Bodin Årets ledare i Norrbotten
”Den senaste tiden har varit en utmaning utöver det vanliga. Men utmaningar är till för att lösas, och tillsammans med sin personal har Årets ledare i Norrbotten 2020 gjort just det – på ett imponerande sätt dessutom. När fabriken brann ner gick Älvsbyborna man ur huse för att visa sitt stöd för familjeföretaget som betyder så mycket för platsen och människorna som bor här.
Med tydlighet, mod och ett starkt driv går Årets ledare från ord till handling. En möjliggörare som får varje enskild medarbetare att blomstra. Årets ledare i Norrbotten 2020 är Karin Bodin”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil