Flyttar e-handelslager till större lokaler

Flyttar e-handelslager till större lokaler
Logistikchefen Lina Äse hos Apotek hjärtat konstaterar att man behöver större lokaler. Foto: Pressbild
Apotek hjärtat flyttar sitt e-handelslager till nya och större lokaler i Norrköping för att klara en fortsatt expansion och ökad efterfrågan.

Apotek hjärtat flyttar sitt e-handelslager till nya och större lokaler i Norrköping för att klara en fortsatt expansion och ökad efterfrågan.

För att möta den kraftigt ökade efterfrågan i e-handeln flyttar Apotek Hjärtat sitt e-handelslager till större lokaler i Norrköping. Flytten möjliggör en fortsatt expansion och utveckling av ett omnikanalerbjudande som omfattar apoteken, e-apoteket och Icas e-handel, meddelar företaget i en pressrelease.

− Flytten till nya lokaler ger oss förutsättningar att stärka vårt kunderbjudande ytterligare och skapar utrymme för fortsatt tillväxt. Vi kommer att investera i en modern och trivsam arbetsmiljö, för att säkerställa att vi är en attraktiv arbetsgivare på orten, säger Eric Lundberg som är vd för Apotek hjärtat.
– Vi satsar även stort på automation och smart logistik för att optimera vår kapacitet och kunna möta våra kunders förväntningar. Det nya e-handelslagret är beläget i Ingelsta i Norrköping med närhet till Apotek hjärtats lager som förser de fysiska apoteken med varor.
Hyresavtalet med fastighetsbolaget Catena omfattar en lageryta på cirka 13 000 kvadratmeter, med option om ytterligare yta.

Totalt kommer Apotek hjärtat att investera cirka 70 miljoner kr under 2022 och ytterligare cirka 80 miljoner kr fram till 2029 i det nya lagret.
− Det var med stor glädje som jag idag kunde meddela alla som jobbar hos oss att vi ska fortsätta att utveckla vår verksamhet här i Norrköping, säger Lina Äse som är chef för logistik och farmaci hos företaget.
– Det innebär att vi får möjlighet att fortsätta att bygga våra fantastiska team och utveckla den kompetens som våra medarbetare besitter. Vi växer så det knakar och kommer att behöva rekrytera nya kollegor de kommande åren, tillägger hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil