Korvfestivalen utökar svenskmärkt samarbete

Korvfestivalen utökar svenskmärkt samarbete
Foto: Svenskmärkning AB
Svenskmärkning AB utökar samarbetet med Korvfestivalen, meddelar denna. Syftet är att få fler korvälskare att spana in märkningen ”Kött från Sverige”.

Svenskmärkning AB utökar samarbetet med Korvfestivalen, meddelar denna. Syftet är att få fler korvälskare att spana in märkningen ”Kött från Sverige”.

Idag meddelar Korvfestivalen att Svenskmärkning utökar samarbetet med festivalen som 2022 arrangeras i Stockholm 11-13 mars och i Göteborg 4-6 november.
Det är sjunde gången festivalen genomförs i Stockholm och andra gången det sker i Göteborg.

– Korvfestivalen är ett utmärkt tillfälle att träffa korvintresserade och berätta av ursprungsmärkningen Kött från Sverige står för, säger Ulrika Ekström som är vd för Svenskmärkning AB.
– Korven vi äter ska inte bara vara god, den ska även vara hållbart producerad och det är den svenska korven med svenskt kött och råvaror som förädlats, förpackats och kontrollerats i Sverige.

– Svenskmärkning har varit en partner till Korvfestivalen sedan starten 2014 och att nu ta nästa steg och fördjupa samarbetet ytterligare känns väldigt roligt, säger Korvfestivalens marknadschef Fredrik Rumenius.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil