Ninjaplast i samarbete med Movement

Ninjaplast i samarbete med Movement
Foto: Movement
Ninjaplast inleder ett samarbete med Movement som från och med 1 mars arbetar med att föra ut företagets produkter till fler delar av handeln.

Ninjaplast inleder ett samarbete med Movement som från och med 1 mars arbetar med att föra ut företagets produkter till fler delar av handeln.

Idag består Ninjaplasts sortiment av tio utvalda, designade produkter, som  plastfolie, zip-och fryspåsar i olika storlekar men också avfallspåsar, bakplåtspapper och folie.
Fryspåsarna är tillverkade av 100 procent sockerrörsbaserad grön PE som är ett fossilfritt alternativ, avfallspåsarna är gjorda av 100 procentåtervunnen plast och zippåsarna delvis gjorda av bioplast från ekologiska sockerrör.

Produkterna säljs idag hos Ica, Coop, Axfood samt Bergendahls och från och med 1 mars bearbetas produkterna i butik med hjälp av Movements specialiserade säljkår.
– Våra produkter är redan storfavoriter hos toppkockar och matbloggare – med Movements hjälp ser vi fram emot att ta över på bred front i svenska butikshyllor och kök, säger Daniel Kaplun som är grundare av Ninjaplast.

Även Tomas Olsson hos Movement är positiv inför det nya samarbetet.
– Vi på Movement ser verkligen fram emot samarbetet med Ninjaplast. De erbjuder produkter som utifrån miljöaspekt ligger helt rätt i tiden och fyller en fantastisk funktion genom mindre ”fummel”! Vi ser positivt på framtiden och vår gemensamma utveckling tillsammans med Ninjaplast, säger Olsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil