Ninjaplast i samarbete med Movement

Ninjaplast i samarbete med Movement
Foto: Movement
Ninjaplast inleder ett samarbete med Movement som från och med 1 mars arbetar med att föra ut företagets produkter till fler delar av handeln.

Ninjaplast inleder ett samarbete med Movement som från och med 1 mars arbetar med att föra ut företagets produkter till fler delar av handeln.

Idag består Ninjaplasts sortiment av tio utvalda, designade produkter, som  plastfolie, zip-och fryspåsar i olika storlekar men också avfallspåsar, bakplåtspapper och folie.
Fryspåsarna är tillverkade av 100 procent sockerrörsbaserad grön PE som är ett fossilfritt alternativ, avfallspåsarna är gjorda av 100 procentåtervunnen plast och zippåsarna delvis gjorda av bioplast från ekologiska sockerrör.

Produkterna säljs idag hos Ica, Coop, Axfood samt Bergendahls och från och med 1 mars bearbetas produkterna i butik med hjälp av Movements specialiserade säljkår.
– Våra produkter är redan storfavoriter hos toppkockar och matbloggare – med Movements hjälp ser vi fram emot att ta över på bred front i svenska butikshyllor och kök, säger Daniel Kaplun som är grundare av Ninjaplast.

Även Tomas Olsson hos Movement är positiv inför det nya samarbetet.
– Vi på Movement ser verkligen fram emot samarbetet med Ninjaplast. De erbjuder produkter som utifrån miljöaspekt ligger helt rätt i tiden och fyller en fantastisk funktion genom mindre ”fummel”! Vi ser positivt på framtiden och vår gemensamma utveckling tillsammans med Ninjaplast, säger Olsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil