Inleder samarbete för uthyrning av barnkläder

Inleder samarbete för uthyrning av barnkläder
Åhléns och A Second Love Affair inleder samarbete. Foto: Åhléns
Åhléns breddar sitt samarbete med A Second Love Affair och erbjuder nu möjligheten att hyra utvalda plagg från Minimarkets nyaste barnkollektioner.

Åhléns breddar sitt samarbete med A Second Love Affair och erbjuder nu möjligheten att hyra utvalda plagg från Minimarkets nyaste barnkollektioner.

Samarbetet mellan Åhléns Minimarket och A Second Love Affair startade under maj och kommer lanseras fullt ut i augusti. Redan nu finns ett urval från Minimarkets sommarkollektion, bland annat badkläder att hyra, som också är ett helt nytt tillskott till A Second Love Affairs erbjudande.

– Vi är så glada över samarbetet med Åhléns Minimarket. Det ger oss möjligheten att bredda vårt sortiment, så att våra kunder kan välja mellan både fler varumärken och fler klädkategorier, säger Caroline Richter, medgrundare A Second Love Affair.

För Åhléns innebär samarbetet en möjlighet att fortsätta bredda sitt cirkulära erbjudande för kunderna, som en del av sitt långsiktiga hållbarhetsarbete.

– Vårt samarbete är en fantastisk möjlighet att ge våra Minimarket barnplagg ett längre liv genom uthyrning. Det är ett steg i rätt riktning från ett hållbarhetsperspektiv och vi är glada för att vi på detta sätt även kan bidra och underlätta vardagen för småbarnsföräldrar genom möjligheten att hyra istället för att köpa barnkläder, säger Sofia Bothelius, strategi- och hållbarhetschef Åhléns.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil