Västerbottensost till Max

Nu blir Västerbottensost en Max-ad upplevelse – under sommaren till att börja med. | Foto: Fabian Björnstjerna
En lång historia som tar ett nytt steg. Det handlar om Västerbottensost som vi nu kommer att kunna avnjuta i ny tappning hos Max burgers i sommar.

Västerbottensost har en lång historia som börjar redan 1872 då mejerskan Ulrika Eleonora Lindström skapade receptet.
Nu tar osten ett nytt steg när den i ett norrländskt samarbete börjar serveras hos Max burgers som Västerbottensost sticks.

– Västerbottensost tar god tid på sig för att uppnå sin unika smak, minst 14 månader, och det är inget vi kan skynda på. Men med bra råvaror behövs det ibland bara några minuter för att höja smaken ytterligare och det är Max Västerbottensost sticks ett bra exempel på, säger Lina Jonsson, produktchef hos Västerbottensost.

I samarbete med Max kan nu alltså Västerbottensost avnjutas på ett nytt sätt efter att parterna under några månader ägnat sig åt produktutveckling och provsmakningar.
Västerbottensost sticks finns på Max meny under sommaren till att börja med.

– Vi är väldigt stolta över att den här produkten äntligen finns på vår meny. Jag använder Västerbottensost i min egen matlagning och vi har verkligen sett fram emot att ta in den här karaktäristiska smaken på menyn, säger Max burgers chefskock Jonas Mårtensson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil