Nitton93 får ny generalagentur

Erik Hagerius, vd för Nitton93. | Foto: Pressbild
Butiksinredningsföretaget Nitton93 blir generalagentur för det tyska bolaget VKF REnzel, ett ledande bolag inom säljstyrande produkter för butiker.

Butiksinredningsföretaget Nitton93 blir generalagentur för VKF Renzel, som nu etablerar sig på den svenska och norska marknaden.
Det tyska bolaget är ett av världens ledande bolag inom tillverkning av säljstyrande produkter för butiker.

— Samarbetet tydliggör oss som helhetspartner till våra kunder, då vårt partnerskap gör att vi kan erbjuda marknaden ett komplett utbud av butiksprodukter. Det är tydligt att de är ett globalt bolag med struktur för logistik och kvalitet, säger Nitton93:s vd Erik Hagerius.

VKF Renzel grundades i Tyskland år 1985 och är idag en av världens största inom sitt område. Huvudkontoret för Sverige och Norge kommer att ligga i Örebro, med nordiskt centrallager i Kumla. 
Nitton93 kommer fungera som distributör för VKF Renzel som har HL Display som sin främsta konkurrent på den svenska marknaden.

— Nitton93 är en kreativ partner som känner marknaden och jobbar med många av de största kunderna på den nordiska marknaden. För oss var det ett självklart val att arbeta med dem, säger Christopher Becks som är regionchef för Skandinavien hos VKF Renzel.

Nitton93 om Nitton93
”Nitton93 är en butiksinredningsleverantör som har som mål att leverera attraktiva och säljande butiker. De är med under varje steg av processen, när man skapar en ny butik eller omarbetar en existerande och gör det lätt för butiker att på egen hand ta ansvar för sin inredning. Några av deras kunder är Apoteket, Friskis & Svettis, Stadium, Polarn O. Pyret, Åhléns och Telia. Nitton93 grundades år 1992 och har huvudkontor i Örebro”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil