Vintermojito Saturnus förslag till årets glögg

Vintermojito Saturnus förslag till årets glögg
Visst ser det inbjudande ut – en vintermojito när senhösten och vintern kommer. Foto: Pressbid Saturnus
Alkoholfri vintermojito, som kan drickas såväl varm som kall, är Saturnus nyhet när det gäller vad som ska bli årets glöggsmak den vinter som kommer.

Alkoholfri vintermojito, som kan drickas såväl varm som kall, är Saturnus nyhet när det gäller vad som ska bli årets glöggsmak den vinter som kommer.

Varje år lanserar familjeföretaget Saturnus nya glöggsorter med både nyskapande och mer traditionella smaker och både med och fria från alkohol.
Nu lanserar man årets stora smaksatta nyhet och det är en alkoholfri vintermojito som kan drickas såväl varm som kall efter behag.

Det är, som hörs på namnet, en alkoholfri premiumglögg med inspiration av den klassiska romdrinken från Kuba.
Den ljusa drycken har en smak av limejuice och mynta som smaksatts med glöggkryddorna kanel, ingefära, kardemumma och pomerans, skriver Saturnus i en pressrelease.

Årets glöggnyhet kommer i en specialdesignad flaska, 50 centiliter till volymen.
Vintermojito finns i dagligvaruhandelns butiker från och med slutet av oktober.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil