Ny VD och koncernchef

Andreas har tidigare varit VD för OneMed, Nordens ledande företag inom distribution av medicinska förbrukningsvaror och har även ett förflutet som VD i åtta år för träningskedjan SATS. | Foto : Pressbild
Andreas Göthberg har utsetts till ny VD och koncernchef för JOHBECO AB. Han tillträder den 14 april i en tid med svåra kortsiktiga utmaningar för restaurangbranschen.

JOHBECO är ett partnerskap med lokala färskvaruspecialister som levererar kött, fisk och skaldjur till Sveriges restauranger, hotell och butiker.

-Vi hälsar Andreas hjärtligt välkommen till JOHBECO. Andreas har mycket lång erfarenhet av att leda bolag i utveckling och förändring och vi känner oss övertygade om att han kommer ta verksamheterna inom koncernen till nästa nivå, säger Jörgen Johansson, styrelseordförande.

Andreas har tidigare varit VD för OneMed, Nordens ledande företag inom distribution av medicinska förbrukningsvaror och har även ett förflutet som VD i åtta år för träningskedjan SATS. De senaste åren har han vigt sin tid åt att vara VD på Memira och Akademikliniken. Andreas har genom åren skaffat sig en mycket gedigen kunskap inom försäljning, distribution och marknadsföring och i grunden har han en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Jag är glad och stolt över att, tillsammans med alla medarbetare, få möjligheten att få leda utvecklingen av de ledande bolagen inom färskt kött och färsk fisk i Sverige. Även om restaurangbranschen nu kortsiktigt har stora utmaningar så växer branschen starkt och stadigt och är en spännande och dynamisk bransch att få verka i, säger Andreas Göthberg, tillträdande VD.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil