Ny VD och koncernchef

Andreas har tidigare varit VD för OneMed, Nordens ledande företag inom distribution av medicinska förbrukningsvaror och har även ett förflutet som VD i åtta år för träningskedjan SATS. | Foto : Pressbild
Andreas Göthberg har utsetts till ny VD och koncernchef för JOHBECO AB. Han tillträder den 14 april i en tid med svåra kortsiktiga utmaningar för restaurangbranschen.

JOHBECO är ett partnerskap med lokala färskvaruspecialister som levererar kött, fisk och skaldjur till Sveriges restauranger, hotell och butiker.

-Vi hälsar Andreas hjärtligt välkommen till JOHBECO. Andreas har mycket lång erfarenhet av att leda bolag i utveckling och förändring och vi känner oss övertygade om att han kommer ta verksamheterna inom koncernen till nästa nivå, säger Jörgen Johansson, styrelseordförande.

Andreas har tidigare varit VD för OneMed, Nordens ledande företag inom distribution av medicinska förbrukningsvaror och har även ett förflutet som VD i åtta år för träningskedjan SATS. De senaste åren har han vigt sin tid åt att vara VD på Memira och Akademikliniken. Andreas har genom åren skaffat sig en mycket gedigen kunskap inom försäljning, distribution och marknadsföring och i grunden har han en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Jag är glad och stolt över att, tillsammans med alla medarbetare, få möjligheten att få leda utvecklingen av de ledande bolagen inom färskt kött och färsk fisk i Sverige. Även om restaurangbranschen nu kortsiktigt har stora utmaningar så växer branschen starkt och stadigt och är en spännande och dynamisk bransch att få verka i, säger Andreas Göthberg, tillträdande VD.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil