Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Idéskiss | Foto Pressbild
Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Familjen Löfberg har bidragit till stadsutvecklingen i Karlstad på många olika sätt genom åren. Nu är det dags igen, konstaterar man i ett pressmeddelande.

Nu presenterar man planerna på en historisk satsning som omfattar ett nytt kafferosteri i Välsviken vilket ger utrymme för nya bostäder, kontor, restauranger, promenadstråk med mera på Bryggudden.

Men det blir inga lägenheter i den ikoniska kaffeskrapan. Den vill familjen Löfberg att så många som möjligt ska ha tillgång till.

– Kafferosteriet flyttar till Välsviken men vi behåller kaffeskrapan i familjens ägo. Vi vill skapa en destination laddad med upplevelser som är till glädje för innevånarna och som kan locka besökare till Karlstad, säger Mikael Löfberg, fjäre generationen i familjeföretaget.

– Här ser vi att mat, dryck och kultur kan vara viktiga delar. På ett eller annat sätt ska vi naturligtvis se till att det fortsätter dofta kaffe i området, tillägger Mikael Löfberg.

Läs mer om Löfbergs satsning i Butikstrender 101/2023

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil