Hjärtat grönast i ny undersökning

Hjärtat grönast i ny undersökning
Cecilia de Pedro, hållbarhetschef hos Apotek hjärtat. Foto: Ica gruppen
Apotek hjärtat har utsetts till Sveriges grönaste varumärke i kategorin apotek i en undersökning där drygt 1 000 personer har lämnat sin åsikt.

Apotek hjärtat har utsetts till Sveriges grönaste varumärke i kategorin apotek i en undersökning där drygt 1 000 personer har lämnat sin åsikt.

Det är alltid roligt att vinna, även när det är i en liten tävling. Det gäller även apotek och hos Apotek hjärtat är man förstås glad över att ha utsetts till Sveriges grönaste varumärke inom kategorin apotek, även om det är i en mindre undersökning av Differ, där endast drygt 1 000 personer fått lämna sin åsikt.

Undersökningen gällde hållbarhet och miljö och de tusen har fått ge sin synpunkt på varumärken inom nio utvalda branscher – och då blev Apotek hjärtat etta bland apotek.

– Idag är det svårt för konsumenter att få en uppfattning om vad en hållbar apoteksprodukt faktiskt är. När det kommer till exempelvis livsmedel och kläder är det mycket enklare att se hur produkten producerats. Vi kommer att fortsätta samarbeta med våra leverantörer och ställa krav för att driva utvecklingen framåt. Vi vill förenkla för våra kunder att göra mer hållbara val, säger Cecilia de Pedro, hållbarhetschef hos Apotek hjärtat.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil