Hjärtat grönast i ny undersökning

Hjärtat grönast i ny undersökning
Cecilia de Pedro, hållbarhetschef hos Apotek hjärtat. Foto: Ica gruppen
Apotek hjärtat har utsetts till Sveriges grönaste varumärke i kategorin apotek i en undersökning där drygt 1 000 personer har lämnat sin åsikt.

Apotek hjärtat har utsetts till Sveriges grönaste varumärke i kategorin apotek i en undersökning där drygt 1 000 personer har lämnat sin åsikt.

Det är alltid roligt att vinna, även när det är i en liten tävling. Det gäller även apotek och hos Apotek hjärtat är man förstås glad över att ha utsetts till Sveriges grönaste varumärke inom kategorin apotek, även om det är i en mindre undersökning av Differ, där endast drygt 1 000 personer fått lämna sin åsikt.

Undersökningen gällde hållbarhet och miljö och de tusen har fått ge sin synpunkt på varumärken inom nio utvalda branscher – och då blev Apotek hjärtat etta bland apotek.

– Idag är det svårt för konsumenter att få en uppfattning om vad en hållbar apoteksprodukt faktiskt är. När det kommer till exempelvis livsmedel och kläder är det mycket enklare att se hur produkten producerats. Vi kommer att fortsätta samarbeta med våra leverantörer och ställa krav för att driva utvecklingen framåt. Vi vill förenkla för våra kunder att göra mer hållbara val, säger Cecilia de Pedro, hållbarhetschef hos Apotek hjärtat.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil