Joakim Bohman slutar hos Ica Sverige

Joakim Bohman, försäljning- och marknadsdirektör hos Ica Sverige | Foto Pressbild
Ica Sveriges försäljnings- och marknadsdirektör Joakim Bohman slutar sitt jobb efter tolv år hos Ica. ”Rätt tillfälle att gå vidare”, säger han.

Joakim Bohman, försäljning- och marknadsdirektör hos Ica Sverige, kommer att lämna sin tjänst efter 12 år inom Ica.
Joakim har under de senaste åtta åren varit del av Ica Sveriges ledning och dessförinnan affärschef för Ica Maxi special och affärschef för Ica Maxi stormarknad.

– Jag vill tacka Joakim för 12 bra år på Ica, för hans starka ledarskap och bidrag till bolaget. Joakim har startat upp den nya försäljning- och marknadsorganisationen på ett väldigt bra sätt, lett arbetet med att ta fram en stark kommersiell plan samt vår kunderbjudandestrategi. Han har varit en mycket uppskattad kollega och jag önskar Joakim ett stort lycka till framöver, säger Eric Lundberg, vd för Ica Sverige.

– Tiden på Ica har varit väldigt spännande, utvecklande och rolig och jag har verkligen uppskattat alla fantastiska medarbetare och kollegor. Nu när försäljnings- och marknadsorganisationen är på plats i kombination med en stark ledningsgrupp, så känns det som rätt tillfälle för mig att gå vidare, säger Joakim Bohman.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil