Joakim Bohman slutar hos Ica Sverige

Joakim Bohman, försäljning- och marknadsdirektör hos Ica Sverige | Foto Pressbild
Ica Sveriges försäljnings- och marknadsdirektör Joakim Bohman slutar sitt jobb efter tolv år hos Ica. ”Rätt tillfälle att gå vidare”, säger han.

Joakim Bohman, försäljning- och marknadsdirektör hos Ica Sverige, kommer att lämna sin tjänst efter 12 år inom Ica.
Joakim har under de senaste åtta åren varit del av Ica Sveriges ledning och dessförinnan affärschef för Ica Maxi special och affärschef för Ica Maxi stormarknad.

– Jag vill tacka Joakim för 12 bra år på Ica, för hans starka ledarskap och bidrag till bolaget. Joakim har startat upp den nya försäljning- och marknadsorganisationen på ett väldigt bra sätt, lett arbetet med att ta fram en stark kommersiell plan samt vår kunderbjudandestrategi. Han har varit en mycket uppskattad kollega och jag önskar Joakim ett stort lycka till framöver, säger Eric Lundberg, vd för Ica Sverige.

– Tiden på Ica har varit väldigt spännande, utvecklande och rolig och jag har verkligen uppskattat alla fantastiska medarbetare och kollegor. Nu när försäljnings- och marknadsorganisationen är på plats i kombination med en stark ledningsgrupp, så känns det som rätt tillfälle för mig att gå vidare, säger Joakim Bohman.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil