Tre kan bli ”Årets ölutvecklare” 2020

Tre kan bli ”Årets ölutvecklare” 2020
Foto: Carlsberg

Carlsbergs pris ”Årets ölutvecklare” firar i år tioårsjubileum och nu har ”tre starka kandidater” nominerats till att ta hem priset för år 2020.

Priset Årets ölutvecklare instiftades av Carlsberg Sverige och firar i år tioårsjubileum.
Syftet är att uppmärksamma och främja personer, organisationer och företag som arbetat aktivt för den svenska ölkulturen.

– Det blir tionde året i rad som Årets ölutvecklare koras och därför kommer vi att ställa till med stor baluns på Nya Carnegiebryggeriet i Hammarby sjöstad i Stockholm i slutet av sommaren, eller när pandemisituationen tillåter, säger juryns ordförande Henric Byström, Carlsberg Sverige.

Årets nominerade kandidater
Great Swedish Beer Festival
”Great Swedish Beer Festival är ölfestivalen som fokuserar helt på hantverksöl och håller till i ett spektakulärt gammalt slakthus i Malmö. Under 2020 genomfördes festivalen i ny tappning, på ett coronasäkert sätt, för att fortsätta lyfta och visa på utvecklingen och bredden av svenskt hantverksöl”.

Haket
”Haket i Göteborg har gått i bräschen för att utveckla ölkulturen i Sverige. Under pandemin har Haket visat på stor kreativitet och uppfinningsrikedom i en tid då hela branschen ställts inför stora utmaningar och tvingats ta tuffa beslut”.

Stene Isacsson, Zum Franziskaner
”Den anrika Stockholmskrogen Zum Franziskaner i Gamla stan var länge lite på dekis, men när Stene Isacsson blev en av delägarna började det hända grejer. Stene har skapat en starkt lysande stjärna som imponerar på alla sätt, inte minst på ölfronten. Vad Stene har gjort med en av Stockholms äldsta restauranger kan närmast betraktas som en kulturgärning”.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Dogman förvärvar butikskedja i Norge

Dogman förvärvar butikskedja i Norge

Nordens största distributör av husdjurstillbehör, Dogman, fortsätter att utöka butiksnätet genom förvärvet av den norska kedjan Buster hund og katt.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.