Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

”Ytterligare ett starkt år”

Under tisdagen publicerades Axfoods års- och hållbarhetsredovisning för 2019. ”Ytterligare ett mycket starkt år”, konstaterar koncernchefen Klas Balkow i en kommentar.

När års- och hållbarhetsredovisningen för Axfoods 2019 under tisdagen publicerades var det en mycket nöjd koncernchefen som tog till orda.

När jag summerar 2019, kan jag med stolthet konstatera att vi har ytterligare ett mycket starkt år bakom oss, med god omsättningstillväxt och förbättrat rörelseresultat, sammanfattar Klas Balkow.

Finansiella mål
Balkow konstaterar att Axfood uppfyller sina långsiktiga mål.

Vi levererade på våra långsiktiga finansiella mål om att växa mer än marknaden, ha en långsiktig rörelsemarginal om minst 4 procent och en soliditet om minst 20 procent vid årets utgång, slår Balkow fast.

Det är inte minst viktigt i en tid där vi lever i ett alltmer uppskruvat tempo och i snabba förändringar, menar Axfoods koncernchef.

– I en tid när preferenser förändras i en allt snabbare takt står vi fast vid vår mission och vårt syfte att erbjuda bra och hållbar mat för alla och att ta vårt ansvar i hela värdekedjan, säger Klas Balkow, vd och koncernchef i sitt vd-ord.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.