Coop tecknar avtal med Kwick

Glada miner i butik hoppas Coop på även i fortsättningen och med digitala kvitton. | Foto: Pressbild
Coop skriver nu ett avtal med Kwick för digitala kvitton. Målet är att till hösten lansera en ny tjänst och erbjuda en ny typ av kundkommunikation.

Ett kvitto som är digitalt kan med rätt funktioner bli ett nytt verktyg för att förstärka kunderbjudandet och tillföra mervärde till kunden, skriver Coop i en pressrelease idag.
Det gör man i samband med nyheten att man fortsätter sin digitala utveckling genom att ansluta sig till en öppen plattform för digital kvittohantering via kvittospecialisten Kwick.
 – Målet är att till hösten lansera en ny tjänst som underlättar för kunden och erbjuder en ny typ av kundkommunikation, skriver Coop.

–  Det kvitto kunden får idag behöver ta nästa steg i sin utveckling. Coop vill att kvittot ska bli mer levande, något kunden vill behålla eller dela och att det utvecklas till en tjänst som tillför värde. Vi börjar med arbetet nu och kommer från hösten och framåt att presentera nya funktioner inom digital kvittohantering, säger Carita Weiss som är chef för betalningar hos Coop.

Kwicks digitala kvitton är godkända som räkenskapsinformation av Skatteverket och Bokföringsnämnden.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil