Kraftig ökning för Löfbergs kaffe

Foto Pressbild
Löfbergs redovisar en kraftigt ökad försäljning i dagligvaruhandeln sett till färska siffror som kafferosteriet redovisar idag.

Allt fler väljer Löfbergs när dom handlar kaffe. De senaste åren har det familjeägda kafferosteriets försäljning ökat stadigt, en utveckling som accelererat den sista tiden, skriver det värmländska familjeföretaget i en pressrelease.

– Det handlar om att vi med ett gott, brett och prisvärt sortiment lyckats få fler att testa Löfbergs, och att många sedan väljer oss igen nästa gång dom handlar, säger Björn Norén hos Löfbergs.

Siffror från analysföretaget Nielsen IQ visar att medan försäljningsvolymen för kaffemarknaden som helhet backar har Löfbergs ökat försäljningen av bryggkaffe med 19 procent de senaste två åren, redovisar Löfbergs.

– Den positiva utvecklingen innebär att Löfbergs driver kaffekategorin just nu, och att vi skapar trafik till våra kunder. Vi kommer att fortsätta skapa värde för dagligvaruhandeln genom stora medieinvesteringar, och spännande och goda kaffenyheter som breddar vårt erbjudande ytterligare, säger Björn Norén.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil