Flera butiker inför seniortider

Speciella tider för 65+? Jajjamen!
Som en del i anpassningen till Corona-läget börjar nu vissa livsmedelsbutiker införa speciella seniortider då bara äldre är välkomna att handla.

Ica Kvantum Bea i Enskede och Ica Nära i Årsta är två butiker i Stockholms-området som nu flaggar för speciella seniortider utifrån Corona-läget.
Det sker sedan Folkhälsomyndigheten gått ut med en uppmaning till äldre och personer i riskgrupper att inte lämna sina hem, ens för att handla.

Men eftersom även dessa behöver fylla på i matförråden öppnar nu bland annat dessa två butiker för speciella seniortider då endast äldre får handla i butiken.

Hos Ica Kvantum Bea har man idag gått ut med att från och med nu och ett par veckor framåt varje tisdag och onsdag ha öppet kl. 7-8 för kunder över 65 års ålder.
Ica Nära i Årsta har ett liknande koncept och väljer att nu på torsdag, 19 mars, ha en morgontimme från klockan 6.00 öppen enbart för äldre kunder.

Ica Kvantum Bea i Enskede kommer även att begränsa antalet köp av pasta, ris, blöjor och toalettpapper till en viss mängd per hushåll.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil