Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Flera butiker inför seniortider

Speciella tider för 65+? Jajjamen!
Som en del i anpassningen till Corona-läget börjar nu vissa livsmedelsbutiker införa speciella seniortider då bara äldre är välkomna att handla.

Ica Kvantum Bea i Enskede och Ica Nära i Årsta är två butiker i Stockholms-området som nu flaggar för speciella seniortider utifrån Corona-läget.
Det sker sedan Folkhälsomyndigheten gått ut med en uppmaning till äldre och personer i riskgrupper att inte lämna sina hem, ens för att handla.

Men eftersom även dessa behöver fylla på i matförråden öppnar nu bland annat dessa två butiker för speciella seniortider då endast äldre får handla i butiken.

Hos Ica Kvantum Bea har man idag gått ut med att från och med nu och ett par veckor framåt varje tisdag och onsdag ha öppet kl. 7-8 för kunder över 65 års ålder.
Ica Nära i Årsta har ett liknande koncept och väljer att nu på torsdag, 19 mars, ha en morgontimme från klockan 6.00 öppen enbart för äldre kunder.

Ica Kvantum Bea i Enskede kommer även att begränsa antalet köp av pasta, ris, blöjor och toalettpapper till en viss mängd per hushåll.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.