Flera butiker inför seniortider

Speciella tider för 65+? Jajjamen!
Som en del i anpassningen till Corona-läget börjar nu vissa livsmedelsbutiker införa speciella seniortider då bara äldre är välkomna att handla.

Ica Kvantum Bea i Enskede och Ica Nära i Årsta är två butiker i Stockholms-området som nu flaggar för speciella seniortider utifrån Corona-läget.
Det sker sedan Folkhälsomyndigheten gått ut med en uppmaning till äldre och personer i riskgrupper att inte lämna sina hem, ens för att handla.

Men eftersom även dessa behöver fylla på i matförråden öppnar nu bland annat dessa två butiker för speciella seniortider då endast äldre får handla i butiken.

Hos Ica Kvantum Bea har man idag gått ut med att från och med nu och ett par veckor framåt varje tisdag och onsdag ha öppet kl. 7-8 för kunder över 65 års ålder.
Ica Nära i Årsta har ett liknande koncept och väljer att nu på torsdag, 19 mars, ha en morgontimme från klockan 6.00 öppen enbart för äldre kunder.

Ica Kvantum Bea i Enskede kommer även att begränsa antalet köp av pasta, ris, blöjor och toalettpapper till en viss mängd per hushåll.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil