Flera butiker inför seniortider

Speciella tider för 65+? Jajjamen!
Som en del i anpassningen till Corona-läget börjar nu vissa livsmedelsbutiker införa speciella seniortider då bara äldre är välkomna att handla.

Ica Kvantum Bea i Enskede och Ica Nära i Årsta är två butiker i Stockholms-området som nu flaggar för speciella seniortider utifrån Corona-läget.
Det sker sedan Folkhälsomyndigheten gått ut med en uppmaning till äldre och personer i riskgrupper att inte lämna sina hem, ens för att handla.

Men eftersom även dessa behöver fylla på i matförråden öppnar nu bland annat dessa två butiker för speciella seniortider då endast äldre får handla i butiken.

Hos Ica Kvantum Bea har man idag gått ut med att från och med nu och ett par veckor framåt varje tisdag och onsdag ha öppet kl. 7-8 för kunder över 65 års ålder.
Ica Nära i Årsta har ett liknande koncept och väljer att nu på torsdag, 19 mars, ha en morgontimme från klockan 6.00 öppen enbart för äldre kunder.

Ica Kvantum Bea i Enskede kommer även att begränsa antalet köp av pasta, ris, blöjor och toalettpapper till en viss mängd per hushåll.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil