Kriskedjan lever vidare Förstärker ledningen

Foto Pressbild
Efter turbulenta år har Rizzo Group gjort omstruktureringar och presenterar nu en ny operativ chef, Pernilla Bonny som kommer från Afound.

Efter att ha varit nära konkurs har Rizzo Group tagit nya tag och även genomfört förändringar i ledning och struktur. Nu har man presenterat en ny operativ chef i Pernilla Bonny som får ansvar för sortiment, produktion, inköp, lager och logistik.

– Vi är otroligt glada över att få in Pernilla i team Rizzo Group och hon är en viktig pusselbit i den nya ledningsgruppen som håller på att formas. Hennes kompetens och mångåriga erfarenhet inom inköp och logistik, ihop med hennes starka ledaregenskaper är precis vad bolaget behöver för den fortsatta resan mot lönsamhet och tillväxt, säger Helena Morland, vd på Rizzo Group, i ett uttalande.

Pernilla Bonny kommer närmast från ett jobb hos Afound men har tidigare arbetat hos klockföretaget Triwa och skoföretaget Hasbeens.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil