Skånemejerier nu utsett till ”Karriärföretag 2022”

Skånemejerier nu utsett till ”Karriärföretag 2022”
Skånemejerier är för andra året i rad ett av Sveriges karriärföretag som arbetsgivare. Foto: Pressbild
För andra året i rad är Skånemejerier, utifrån sitt hållbarhetsarbete, engagemanget och sociala medier korat till ett av Sveriges karriärföretag 2022.

För andra året i rad är Skånemejerier, utifrån sitt hållbarhetsarbete, engagemanget och sociala medier korat till ett av Sveriges karriärföretag 2022.

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga arbetstagare.
100 svenska företag och varumärken har lyckats profilera sig som Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, och återigen finns Skånemejerier med i listan, skriver det franskägda företaget i en pressrelease.

– Det är med glädje och stolthet vi för andra året i rad tar emot utmärkelsen som karriärföretag, ett bevis på vårt starka Employer Brand. Vi arbetar varje dag med att skapa en välkomnande, hälsosam, involverande och transparent arbetsplats, och är övertygade om att engagerade medarbetare i sin tur ger lojalare kunder, säger Petra Hallin som är HR-direktör hos företaget.
– Vi fortsätter att jobba med det vi tror på, nämligen att utveckla individer som i sin tur kan utveckla verksamheten, för att på så sätt ta oss mot visionen att bli Sveriges mest hållbara mejeri, tillägger hon.

Fakta/Motiveringen
”Skånemejerier fortsätter sin framgångssaga med att ta positionen som en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Med sitt unika arbete med hållbarhet- och jämställdhetsfrågor visar Skånemejerier att de faktiskt värnar om miljön och sina medarbetare.
De erbjuder unika karriärmöjligheter vilket lockar till sig Sveriges unga talanger. Hos Skånemejerier får man tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Kombinera detta med deras goda förmåner och vi har en utmärkt arbetsgivare”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil