Första, andra, tredje för Automat i Uppsala

Första, andra, tredje för Automat i Uppsala
Foto: Automat / Facebook
Automat, kedjan med obemannade livsmedelsbutiker, öppnar nu sin tredje butik i Uppsala. Den tredje butik hamnar i Bäcklösa och öppnar september.

Automat, kedjan med obemannade livsmedelsbutiker, öppnar nu sin tredje butik i Uppsala. Den tredje butik hamnar i Bäcklösa och öppnar september.

Sommaren 2020 öppnade Automat sin första butik i Uppsala. Den öppnade på Eldkvarnsgatan i Industristaden.
I april i år kom butik nummer 2, som öppnade i Rickomberga.

Nu är det alltså dags för butik nummer tre i Uppsala för Automat som den här gången ska öppna i Bäcklösa på Gottsunda allé.

Den butiksinvigningen ska ske i september enligt plan.

Alla tre butikerna drivs av Bength Pettersson och Kalle Pettersson, far och son, och butiken i Bäcklösa blir den största av de tre med sina 150 kvadratmeter.
I anslutning till butiken kommer även Instabox att finnas för paketutlämning.

– Det byggs mycket i de här områdena och vad jag vet planeras det inte för någon annan livsmedelsbutik i Bäcklösa. Många som bor där har önskat det här, säger Bength Pettersson till unt.se.
Kedjan Automat grundades 2018 och finns idag på ett 20-tal platser i Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil