Friluftsbolaget satsar på jättebutik på Väla

Friluftsbolaget satsar på jättebutik på Väla
Foto: Väla
Helsingborgs-baserade Thevea Brands Group satsar på en stor flaggskeppsbutik på hemmaplan, vilket här betyder köpcentrat Väla i Helsingborg.

Helsingborgs-baserade Thevea Brands Group satsar på en stor flaggskeppsbutik på hemmaplan, vilket här betyder köpcentrat Väla i Helsingborg.

Helsingborgs-baserade sport- och friluftskoncernen Thevea Brands Group släpper nu sitt nya friluftsmärke Sarek.
Tanken är att man ska göra en rejäl satsning och den börjar med en egen flaggskeppsbutik för varumärket.

Och har nu bolaget sitt huvudkontor i Helsingborg så är det kanske inte underligt att flaggskeppsbutiken ifråga hamnar där också.
Det blir en 600 kvadratmeter stor butik på Väla, köpcentrat strax utanför Helsingborg.

Butiken blir ett komplement till Sareks befintliga e-handel förklarar vd Magnus Månsson för ehandel.se.
– Vi ser att det finns ett genuint friluftsintresse i regionen och är övertygade om att kunna guida ännu fler till nya äventyr utomhus. Vårt syfte med Sarek är att göra uteäventyret tillgängligt för fler genom att vara en trygg och kunnig guide till grymma friluftsupplevelser, säger Månsson där.

– Det är mycket glädjande att Thevea Brands Group än en gång väljer Väla när de ska etablera nya koncept och butiker. Sedan tidigare har vi ju padelkonceptet Racqet här hos oss, som med sin upplevelseinriktade butik visat värdet av att komplettera e-handel med en fysisk butik, påpekar Annki Cedervall, uthyrningschef på Väla.

Thevea Brands Group har Tretorn, Racqet, Friluftsvaror och Fjällmark i sin koncern.
Man har även samarbeten med Adidas Padel samt Toalson i Norden och Holland.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil