Krav nominerat till Miljömålspriset 2021

Krav nominerat till Miljömålspriset 2021
Illustration: Naturvårdsverket
”Lång och trogen tjänst”? Ja, näst intill. Krav är i vilket fall nominerat till Miljömålspriset 2021 i kategorin ”Uthållighet och långsiktighet”.

”Lång och trogen tjänst”? Ja, näst intill. Krav är i vilket fall nominerat till Miljömålspriset 2021 i kategorin ”Uthållighet och långsiktighet”.

Organisationen Krav har nominerats till ”Miljömålspriset 2021” i kategorin ”Uthållighet och långsiktighet”.
Genom detta pris uppmärksammar och belönar Naturvårdsverket miljöarbete som bidrar till att Sveriges miljömål uppnås, berättar Krav i en pressrelease.

– Det är oerhört hedrande att Krav har nominerats till detta fina pris. Vi har drivit utvecklingen av ekologiska och hållbara livsmedel i mer än 35 år – något som verkligen kräver uthållighet, säger organisationens vd Anita Falkenek.

Krav är en av tre nominerade i kategorin ”Uthållighet och långsiktighet”, ett pris som delas ut till en organisation eller företag som aldrig ger upp, som jobbar i motgångar och som har nått resultat på sikt.
För att bli nominerad ska man ha uppvisat ett mätbart resultat som är betydande, rapporterar Krav.

– I dag finns nästan 4 000 lantbrukare i Sverige och många tusen lantbrukare runt om i världen som varje dag arbetar för att uppfylla Kravs omfattande regelverk. På det sättet bidrar de till många av miljömålen, tillägger Falkenek.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil