Byrån får sin första hållbarhetsansvarige

Byrån får sin första hållbarhetsansvarige
Andrea Ekeblad Szanto får jobbet som hållbarhetsansvarig hos Konsumenternas försäkringsbyrå. Foto: Pressbild
Andrea Ekeblad Szanto blir hållbarhetsansvarig hos stiftelsen Konsumenternas försäkringsbyrå och blir därmed den första hos stiftelsen med ansvaret.

Andrea Ekeblad Szanto blir hållbarhetsansvarig hos stiftelsen Konsumenternas försäkringsbyrå och blir därmed den första hos stiftelsen med ansvaret.

Hållbarhet blir en allt viktigare aspekt i alla typer av mänsklig verksamhet och därmed även för konsumenter vad avser försäkringsfrågor.
Som en följd av det har stiftelsen Konsumenternas försäkringsbyrå beslutat att utse sin första hållbarhetsansvariga.

Det blir Andrea Ekeblad Szanto, försäkringsjurist som redan arbetat i sex år inom Konsumenternas försäkringsbyrå som expert på boendeförsäkringar, som får detta ansvar.

Konsumenternas försäkringsbyrå är en stiftelse som informerar konsumenter och försäkringar, pensioner och ger vägledning gratis.
I styrelsen ingår representanter för Konsumentverket, Finansinspektionen och branschorganisationen Svensk pension.

– Jag tycker det är jätteviktigt att jobba med att informera konsumenterna. Det ska bli jättespännande att få utveckla konsumentförsäkringsperspektivet, säger Andrea Ekeblad Szanto till Aktuell hållbarhet om de nya arbetsuppgifterna.
Inom kort kommer man, som ett exempel, att publicera en hållbarhetsjämförelse mellan bilförsäkringar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil