Byrån får sin första hållbarhetsansvarige

Byrån får sin första hållbarhetsansvarige
Andrea Ekeblad Szanto får jobbet som hållbarhetsansvarig hos Konsumenternas försäkringsbyrå. Foto: Pressbild
Andrea Ekeblad Szanto blir hållbarhetsansvarig hos stiftelsen Konsumenternas försäkringsbyrå och blir därmed den första hos stiftelsen med ansvaret.

Andrea Ekeblad Szanto blir hållbarhetsansvarig hos stiftelsen Konsumenternas försäkringsbyrå och blir därmed den första hos stiftelsen med ansvaret.

Hållbarhet blir en allt viktigare aspekt i alla typer av mänsklig verksamhet och därmed även för konsumenter vad avser försäkringsfrågor.
Som en följd av det har stiftelsen Konsumenternas försäkringsbyrå beslutat att utse sin första hållbarhetsansvariga.

Det blir Andrea Ekeblad Szanto, försäkringsjurist som redan arbetat i sex år inom Konsumenternas försäkringsbyrå som expert på boendeförsäkringar, som får detta ansvar.

Konsumenternas försäkringsbyrå är en stiftelse som informerar konsumenter och försäkringar, pensioner och ger vägledning gratis.
I styrelsen ingår representanter för Konsumentverket, Finansinspektionen och branschorganisationen Svensk pension.

– Jag tycker det är jätteviktigt att jobba med att informera konsumenterna. Det ska bli jättespännande att få utveckla konsumentförsäkringsperspektivet, säger Andrea Ekeblad Szanto till Aktuell hållbarhet om de nya arbetsuppgifterna.
Inom kort kommer man, som ett exempel, att publicera en hållbarhetsjämförelse mellan bilförsäkringar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil