Han ska leda nya Trädgårdshallen

Greenfood har slagit ihop fyra regionala bolag till rikstäckande Trädgårdshallen. Nu står det klart att Urban Kropp blir vd för det nya bolaget.

Greenfood, företaget bakom bland annat Picadeli, slår nu ihop fyra bolag som är profilerade inom lokalproducerat till ett stort rikstäckande.
Det är Allfrukt i Stockholm, JH frukt & grönt i Malmö, Trädgårdshallen i Örebro och Växjö partiaffär, som blir Nya trädgårdshallen AB.

Nu är det officiellt att jobbet som vd för det sammanslagna företaget går till Urban Kropp.
Kropp har mer än 25 års erfarenhet från frukt och grönt och har under flera år jobbat inom Greenfood.

– Det finns en stark efterfrågan på närodlat just nu, både från butiker, restauranger och från slutkonsument. Därför känns det extra spännande att få vara del av nya Trädgårdshallen, säger Urban Kropp.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil