Han ska leda nya Trädgårdshallen

Greenfood har slagit ihop fyra regionala bolag till rikstäckande Trädgårdshallen. Nu står det klart att Urban Kropp blir vd för det nya bolaget.

Greenfood, företaget bakom bland annat Picadeli, slår nu ihop fyra bolag som är profilerade inom lokalproducerat till ett stort rikstäckande.
Det är Allfrukt i Stockholm, JH frukt & grönt i Malmö, Trädgårdshallen i Örebro och Växjö partiaffär, som blir Nya trädgårdshallen AB.

Nu är det officiellt att jobbet som vd för det sammanslagna företaget går till Urban Kropp.
Kropp har mer än 25 års erfarenhet från frukt och grönt och har under flera år jobbat inom Greenfood.

– Det finns en stark efterfrågan på närodlat just nu, både från butiker, restauranger och från slutkonsument. Därför känns det extra spännande att få vara del av nya Trädgårdshallen, säger Urban Kropp.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil