Lanserar nu e-handels-erbjudande i skärgård

Meta Persdotter, vd för CBS och skärgården | Foto Pressbild/MostPhotos
Coop butiker och stormarknader, CBS, lanserar ett nytt skärgårdserbjudande till kunder och medlemmar, både bofasta skärgårdsbor och sommargäster.

Satsningen omfattar ett flertal noggrant utvalda färjelägen och bryggor i skärgården och bygger på lösningar både året runt och under högsäsong.
– Vi fortsätter att öka vår service och adderar fler kanaler där vi kan möta våra kunder och medlemmar. Jag är glad över innovationskraften i organisationen och detta är en service som är viktig för oss att kunna erbjuda och som vi tror våra kunder och medlemmar uppskattar, säger Meta Persdotter, vd för CBS.

Sedan 30 maj kan kunder och medlemmar hämta upp sin beställning vid färjelägena i Dalarö, Östanå och Furusund vid utvalda tider varje vardag. 
Från slutet av sommaren kommer Coops hämtaskåp att placeras ut permanent och vara tillgängliga året runt. 
Beställningar görs precis som vanligt på coop.se sedan 23 maj.

– Det finns en ökad efterfrågan på skärgårdsleveranser bland våra kunder och medlemmar. Därför ser vi detta som ett viktigt erbjudande där de under hela sommaren kan hämta upp sina varor vid utvalda platser och tider. Efter sommaren är planen att leverera till våra populära hämtaskåp året runt i syfte att ytterligare bredda vårt erbjudande, säger Erik Edvardsson, chef för e-handel och varuflöde hos CBS.

Till det tillkommer även ett erbjudande där Coops kunder och medlemmar kommer att kunna hämta sina beställda varor vid tio olika bryggor på öar som försörjs via båt enligt ett fast schema. 
Detta erbjudande är tillgängligt mellan 1 juni och 25 augusti och inkluderar bland annat Blidö, Finnhamn och Utö.

– Våra flexibla leveranslösningar är väldigt populära och förenklar vardagen för många kunder och medlemmar på fastlandet. Därför utökar vi nu vår service i skärgården rejält genom att erbjuda en rad olika upphämtningsplatser. Vi kommer ha ett storhandelserbjudande till stormarknadspriser, och kunder och medlemmar får även tillgång till lokala leverantörer när de handlar online, säger Erik Edvardsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil