Coop testar nytt samarbete med OKQ8

Coop testar nytt samarbete med OKQ8
Så här ska det se ut när Coop ställer ut hämtskåp i samarbete med OKQ8 i Upplands Väsby. Foto: Pressbild Coop
Coop inleder ett pilotprojekt genom att, som andra företag tidigare gjort, ställa upp hämtskåp vid OKQ8 i Upplands Väsby med start under november.

Coop inleder ett pilotprojekt genom att, som andra företag tidigare gjort, ställa upp hämtskåp vid OKQ8 i Upplands Väsby med start under november.

Det är Coop butiker & stormarknader (CBS), som driver drygt 320 butiker, som nu inleder projektet med externa hämtskåp i Upplands Väsby.

Piloten genomförs i samarbete med OKQ8 på deras servicestation vid Glädjens trafikplats norr om Stockholm och startar denna månad.

Satsningen på hämtlösningar är ett sätt för CBS att finnas på fler platser där föreningen ser att de kan fylla ett behov, konstaterar CBS som idag har likade lösningar vid drygt 40 av sina butiker.

Nu vill man ställa ut hämtskåp på fler platser om man får goda erfarenheter i Upplands Väsby.

– Vi gör detta för att komma närmare våra kunder och medlemmar genom större tillgänglighet och att utvecklas i den riktning vi ser att branschen går mot, säger Erik Edvardsson som är ansvarig på området inom CBS.

– Kundernas tid är värdefull. I och med samarbetet med OKQ8 är ambitionen att på väl utlokaliserade platser möta kunden. De kan göra sin shopping online och enkelt hämta sina varor när det passar dem.

Starten sker i Upplands Väsby under denna månad och blir startskottet på CBS pilotprojekt kring externa hämtlösningar som inte är kopplade till någon egen butik.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil