Coop testar nytt samarbete med OKQ8

Coop testar nytt samarbete med OKQ8
Så här ska det se ut när Coop ställer ut hämtskåp i samarbete med OKQ8 i Upplands Väsby. Foto: Pressbild Coop

Coop inleder ett pilotprojekt genom att, som andra företag tidigare gjort, ställa upp hämtskåp vid OKQ8 i Upplands Väsby med start under november.

Det är Coop butiker & stormarknader (CBS), som driver drygt 320 butiker, som nu inleder projektet med externa hämtskåp i Upplands Väsby.

Piloten genomförs i samarbete med OKQ8 på deras servicestation vid Glädjens trafikplats norr om Stockholm och startar denna månad.

Satsningen på hämtlösningar är ett sätt för CBS att finnas på fler platser där föreningen ser att de kan fylla ett behov, konstaterar CBS som idag har likade lösningar vid drygt 40 av sina butiker.

Nu vill man ställa ut hämtskåp på fler platser om man får goda erfarenheter i Upplands Väsby.

– Vi gör detta för att komma närmare våra kunder och medlemmar genom större tillgänglighet och att utvecklas i den riktning vi ser att branschen går mot, säger Erik Edvardsson som är ansvarig på området inom CBS.

– Kundernas tid är värdefull. I och med samarbetet med OKQ8 är ambitionen att på väl utlokaliserade platser möta kunden. De kan göra sin shopping online och enkelt hämta sina varor när det passar dem.

Starten sker i Upplands Väsby under denna månad och blir startskottet på CBS pilotprojekt kring externa hämtlösningar som inte är kopplade till någon egen butik.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Löneavtal klart hos Coop till 2023

Löneavtal klart hos Coop till 2023

Det blir löneökningar på totalt 1 354 kr för avtalsperioden och mest till de som tjänar minst när nu Handels förhandlat färdigt för Coops anställda.

Scan och Foodora i julsamarbete

Scan och Foodora i julsamarbete

Foodora och Scan inleder ett samarbete i Stockholm vid jul där man erbjuder stockholmarna en matkasse med leverans under samma dag och inom en timme.

Mycorena vinner Utstickarpriset

Mycorena vinner Utstickarpriset

När Polarbröd för nionde året delar ut Utstickarpriset går det till startupen Mycorena för en metod att tillverka svampprotein av livsmedelsrester.

Fransk kedja vill sälja nyttigt här

Fransk kedja vill sälja nyttigt här

Franska kedjan Monoprix söker sig utomlands och vill bland annat etablera sig i Sverige och sälja bland annat hälsosamma och hållbara livsmedel.

Var tredje planerar färre julklappar

Var tredje planerar färre julklappar

32 procent av dem som svarat i en ny undersökning tänker köpa färre julklappar än tidigare – och fler kvinnor kan tänka sig ge bort begagnat.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.