Apotek i Umeå är årets apotek 2020 på hjärtat

Apotek i Umeå är årets apotek 2020 på hjärtat
Glad personal på Apotek hjärtat vid Kronoparken i Umeå som blivit Årets apotek. Foto: Pressbild Apotek hjärtat
Ica-kedjan Apotek hjärtat har utsett sitt apotek vid Ica Kvantum Kronoparken i Umeå till Årets apotek 2020 i konkurrens med kedjans övriga 392 apotek.

Ica-kedjan Apotek hjärtat har utsett sitt apotek vid Ica Kvantum Kronoparken i Umeå till Årets apotek 2020 i konkurrens med kedjans övriga 392 apotek.

Apotek hjärtat Ica Kvantum Kronoparken i Umeå har utsetts till Årets apotek 2020.
Utmärkelsen delas ut av företaget centralt för att uppmärksamma särskilt goda insatser under det gångna året.

– Förra året liknade inte något annat. Hela samhället fick ställa om till följd av coronapandemin, och vikten av flexibilitet och engagemang blev tydligare än någonsin, sammanfattar Katarina Erixon som är försäljningschef nord hos Apotek hjärtat.
– På Apotek hjärtat Ica Kvantum Kronoparken i Umeå var det dessa ledord som präglade hela året, där teamet valde att se lösningar och möjligheter istället för problem och tog hand om varandra och sina kunder på ett fantastiskt sätt, tillägger hon.

– Vi är så glada för den här utmärkelsen. På apoteket är vi ett sammansvetsat team med fin gemenskap som arbetar målinriktat för att ge våra kunder det bästa bemötandet och servicen, säger Ing-Marie Fagervall som är apotekschef för den vinnande enheten.
– Det var oerhört värdefullt att ha det i ryggen när pandemin slog till så att vi snabbt kunde anpassa verksamheten på apoteket till de nya förutsättningarna. Nu ser vi fram emot att ta oss an 2021, tillägger hon.

Årets Apotek vinner en weekend på Spa, när coronapandemin lättat. Då tjänstgör istället Apotek hjärtats företagsledning, med stöd av medarbetare från supportkontoret, på Apotek hjärtat Ica Kvantum Kronoparken i Umeå.

Fakta/Motiveringen för Årets Apotek 2020
Ett fantastiskt team där alla tar ansvar för drift, varandra och väljer att se lösningar och möjligheter! År efter år ökar antalet kunder, liksom den makalösa återkopplingen från nöjda kunder. Likaså produktivitet och resultat. Flexibilitet och engagemang är helt i topp – allt under ledning av en erfaren och klok apotekschef.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil