Myrorna nysatsar i Skärholmen centrum

Myrorna nysatsar i Skärholmen centrum
Foto: Myrorna
Ett bättre läge? Ja, det hamnar Myrorna i när man nu öppnat i ett nytt läge i Skärholmen centrum i Stockholm och inlett med rekordstor dagskassa.

Ett bättre läge? Ja, det hamnar Myrorna i när man nu öppnat i ett nytt läge i Skärholmen centrum i Stockholm och inlett med rekordstor dagskassa.

Mitt under pågående pandemi öppnade Myrorna i nytt, bättre läge inne i Skärholmen centrum, Stockholm. Butiken öppnade 18 mars inne i Skärholmens galleria med rekordstor dagskassa, skriver Myrorna i en pressrelease.

Coronaläget har medfört kraftiga begränsningar för handeln men Myrorna valde ändå att omlokalisera i Skärholmen istället för att stänga.
– När vi öppnar butiker vet vi att det underlättar för ännu fler konsumenter att fatta hållbara köpbeslut, säger Caroline Andermatt, vd för Myrorna.
– Nu när vi fick möjlighet att flytta in och bli en del av gallerian, ville vi ta steget och satsa, då vi tror att det nya läget kommer att locka ännu fler att handla hållbart.

Butiken, som är 640 kvadratmeter stor är fördelad på två våningsplan.
Som vanligt går allt överskott från försäljningen rakt till Frälsningsarméns sociala arbete. Myrorna samlar årligen in 7 000 ton textilier och 6 800 ton prylar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil