Hemköp i nytt kocksamarbete

Mathias Dahlgren är den kock som Hemköp den här veckan inleder ett samarbete med. | Foto: Pressbild
Hemköp inleder den här veckan ett nytt samarbete med profilerade kocken Mathias Dahlgren och det gör man på temat inspirerande vardagsmat utan krav.

Den här veckan startar Hemköp ett samarbete med Sveriges mest prisade kock Mathias Dahlgren, skriver Hemköp i en pressrelease.
Företaget säger sig vilja inspirera till lustfylld vardagsmat i en kampanj som syns i alla Hemköps butiker och kanaler under sju veckor.

– Mathias Dahlgrens mat serveras i två butikers bufféer, ett bra exempel på hur vällagad vardagsmat kan vara enkel, skriver Hemköp.
Under tre veckor serverar Hemköp City och Torsplan i Stockholm Mathias Dahlgrens mat i sina bufféer, lagat av butikernas kockar.

– I vardagen behöver man släppa prestigen och vara lite bussig mot sig själv. Det är helt okej att ta genvägar för att få till goda måltider. Det gör jag också hemma hos mig. Att tillsammans med Hemköp få inspirera till fler goda dagar i veckan hoppas jag ska bidra till att fler lagar smart och god vardagsmat, säger Mathias Dahlgren.

Mathias Dahlgrens vardagsrecept och kunskap sprids i alla Hemköps kanaler under vecka 33-39. Kampanjen spinner vidare på konceptet ”Från en matälskare till en annan” där tongivande matprofiler bjuder på recept, tips, och matnyttig kunskap.

– Vi vill försöka förändra synen på vardagsmat, genom att bjuda på handfasta tips, recept och genvägar som kan förändra en vanlig grå onsdag till en riktigt god dag. Med den här kampanjen visar vi helt enkelt att den lustfyllda matlagningen och den goda maten inte enbart är förknippad med helg och lediga dagar, säger Ted Bergström, marknadschef för Hemköp.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil