Hemköp i nytt kocksamarbete

Mathias Dahlgren är den kock som Hemköp den här veckan inleder ett samarbete med. | Foto: Pressbild
Hemköp inleder den här veckan ett nytt samarbete med profilerade kocken Mathias Dahlgren och det gör man på temat inspirerande vardagsmat utan krav.

Den här veckan startar Hemköp ett samarbete med Sveriges mest prisade kock Mathias Dahlgren, skriver Hemköp i en pressrelease.
Företaget säger sig vilja inspirera till lustfylld vardagsmat i en kampanj som syns i alla Hemköps butiker och kanaler under sju veckor.

– Mathias Dahlgrens mat serveras i två butikers bufféer, ett bra exempel på hur vällagad vardagsmat kan vara enkel, skriver Hemköp.
Under tre veckor serverar Hemköp City och Torsplan i Stockholm Mathias Dahlgrens mat i sina bufféer, lagat av butikernas kockar.

– I vardagen behöver man släppa prestigen och vara lite bussig mot sig själv. Det är helt okej att ta genvägar för att få till goda måltider. Det gör jag också hemma hos mig. Att tillsammans med Hemköp få inspirera till fler goda dagar i veckan hoppas jag ska bidra till att fler lagar smart och god vardagsmat, säger Mathias Dahlgren.

Mathias Dahlgrens vardagsrecept och kunskap sprids i alla Hemköps kanaler under vecka 33-39. Kampanjen spinner vidare på konceptet ”Från en matälskare till en annan” där tongivande matprofiler bjuder på recept, tips, och matnyttig kunskap.

– Vi vill försöka förändra synen på vardagsmat, genom att bjuda på handfasta tips, recept och genvägar som kan förändra en vanlig grå onsdag till en riktigt god dag. Med den här kampanjen visar vi helt enkelt att den lustfyllda matlagningen och den goda maten inte enbart är förknippad med helg och lediga dagar, säger Ted Bergström, marknadschef för Hemköp.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil