Max rankas som bäst

Arkivbild MostPhotos
Servicescores årliga undersökning har avslöjat vilken snabbmatskedja som har den bästa servicen i Sverige. Max tar täten medan McDonald's hamnar i botten.

Max, känd för sina hamburgare och snabbmat, har behållit sin position som snabbmatskedjan med den bästa servicen i Sverige. Med ett serviceindex på 64,9 placerar sig Max överst på listan.

McDonald’s hamnar i botten
I kontrast till Max prestation har McDonald’s hamnat längst ner när det kommer till service. Trots att de inte når lika högt som vissa av sina konkurrenter, hamnar McDonald’s sist på listan med ett serviceindex på 54,7.

Resultaten av undersökningen
Förutom Max och McDonald’s rankar undersökningen flera andra populära snabbmatsrestauranger i Sverige. Pressbyrån, Sibylla, Espresso House, O’Learys, Subway, 7Eleven, Pizza Hut, Waynes Coffee, och Burger King finns också med i listan.

Vad säger kedjorna?
Det är intressant att notera att Max och McDonald’s, trots sina olika placeringar på listan, båda är stora och populära snabbmatskedjor i Sverige. Det är oklart vilka specifika faktorer som påverkar deras placeringar.

Framtida förbättringar
Det återstår att se om McDonald’s kommer att vidta åtgärder för att förbättra sin servicekvalitet baserat på resultaten av undersökningen. Förhoppningsvis kan detta leda till en förbättring av servicen för kunder över hela landet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil