Ica har öppnat nya stora e-handelslagret

Ica har öppnat nya stora e-handelslagret
Nu har Ica öppnat sitt e-handelslager i Göteborg där den här interiören är hämtad. Foto: Pressbild Ica

Nu har Ica öppnat sitt nya e-handelslager vid Arendal i Göteborg, ett centralt led i arbetet med att vara ett ledande företag inom svensk e-handel.

Nu har Ica öppnat sitt e-handelslager på Arendal i Göteborg, et nytt lager som ger Ica möjlighet att utveckla sitt e-handelserbjudande i västra Sverige.
Det ger en kraftigt ökad leveranskapacitet och skapar samtidigt 100-tals nya jobb, enligt Ica.

I och med det nya lagret i Arendal utanför Göteborg kommer leveranskapaciteten av e-handlad mat att öka i Västra Götaland och leveranser ske sju dagar i veckan. 
Under det senaste året har efterfrågan på e-handlad mat ökat kraftigt och Icas e-handel i Sverige har anställt över 1 000 personer förutom de jobb det nya lagret bidrar med, skriver Ica.

– För att möta den snabbt växande efterfrågan av e-handelstjänster i Västra Götaland öppnar vi nu ett nytt e-handelslager i Göteborg. Därmed får de Ica-butiker som ansluter sig tillgång till utökad kapacitet, ett brett sortiment och bra service till sina kunder, sammanfattar Ica Sveriges vd Anders Svensson.
– Målet är att de lokala Ica-butikerna skall kunna erbjuda fler kunder e-handelstjänster med en personlig och smidig köpupplevelse för att göra vardagen enklare, tillägger han.

Kunderna kommer att handla via den senaste tekniken i form av Ocados e-handelsplattform med anpassningar skapade unikt för Ica och alla dess handlare. Bland annat innefattar det att systemet vet vad kunden brukar handla, hur ofta och vad ”andra som du” handlar.
Kunden ska få en personlig köpupplevelse och känna igen sig i sin lokala e-handelsbutik, är Icas ambition.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Magnus metod ska skapa nya maträtter

Magnus metod ska skapa nya maträtter

Doktoranden Magnus Westling har skapat en metod för att förbättra maträtter och utveckla recept – med början i råvarornas smakkaraktär.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.