Ica har öppnat nya stora e-handelslagret

Ica har öppnat nya stora e-handelslagret
Nu har Ica öppnat sitt e-handelslager i Göteborg där den här interiören är hämtad. Foto: Pressbild Ica
Nu har Ica öppnat sitt nya e-handelslager vid Arendal i Göteborg, ett centralt led i arbetet med att vara ett ledande företag inom svensk e-handel.

Nu har Ica öppnat sitt nya e-handelslager vid Arendal i Göteborg, ett centralt led i arbetet med att vara ett ledande företag inom svensk e-handel.

Nu har Ica öppnat sitt e-handelslager på Arendal i Göteborg, et nytt lager som ger Ica möjlighet att utveckla sitt e-handelserbjudande i västra Sverige.
Det ger en kraftigt ökad leveranskapacitet och skapar samtidigt 100-tals nya jobb, enligt Ica.

I och med det nya lagret i Arendal utanför Göteborg kommer leveranskapaciteten av e-handlad mat att öka i Västra Götaland och leveranser ske sju dagar i veckan. 
Under det senaste året har efterfrågan på e-handlad mat ökat kraftigt och Icas e-handel i Sverige har anställt över 1 000 personer förutom de jobb det nya lagret bidrar med, skriver Ica.

– För att möta den snabbt växande efterfrågan av e-handelstjänster i Västra Götaland öppnar vi nu ett nytt e-handelslager i Göteborg. Därmed får de Ica-butiker som ansluter sig tillgång till utökad kapacitet, ett brett sortiment och bra service till sina kunder, sammanfattar Ica Sveriges vd Anders Svensson.
– Målet är att de lokala Ica-butikerna skall kunna erbjuda fler kunder e-handelstjänster med en personlig och smidig köpupplevelse för att göra vardagen enklare, tillägger han.

Kunderna kommer att handla via den senaste tekniken i form av Ocados e-handelsplattform med anpassningar skapade unikt för Ica och alla dess handlare. Bland annat innefattar det att systemet vet vad kunden brukar handla, hur ofta och vad ”andra som du” handlar.
Kunden ska få en personlig köpupplevelse och känna igen sig i sin lokala e-handelsbutik, är Icas ambition.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil