Ica har öppnat nya stora e-handelslagret

Ica har öppnat nya stora e-handelslagret
Nu har Ica öppnat sitt e-handelslager i Göteborg där den här interiören är hämtad. Foto: Pressbild Ica
Nu har Ica öppnat sitt nya e-handelslager vid Arendal i Göteborg, ett centralt led i arbetet med att vara ett ledande företag inom svensk e-handel.

Nu har Ica öppnat sitt nya e-handelslager vid Arendal i Göteborg, ett centralt led i arbetet med att vara ett ledande företag inom svensk e-handel.

Nu har Ica öppnat sitt e-handelslager på Arendal i Göteborg, et nytt lager som ger Ica möjlighet att utveckla sitt e-handelserbjudande i västra Sverige.
Det ger en kraftigt ökad leveranskapacitet och skapar samtidigt 100-tals nya jobb, enligt Ica.

I och med det nya lagret i Arendal utanför Göteborg kommer leveranskapaciteten av e-handlad mat att öka i Västra Götaland och leveranser ske sju dagar i veckan. 
Under det senaste året har efterfrågan på e-handlad mat ökat kraftigt och Icas e-handel i Sverige har anställt över 1 000 personer förutom de jobb det nya lagret bidrar med, skriver Ica.

– För att möta den snabbt växande efterfrågan av e-handelstjänster i Västra Götaland öppnar vi nu ett nytt e-handelslager i Göteborg. Därmed får de Ica-butiker som ansluter sig tillgång till utökad kapacitet, ett brett sortiment och bra service till sina kunder, sammanfattar Ica Sveriges vd Anders Svensson.
– Målet är att de lokala Ica-butikerna skall kunna erbjuda fler kunder e-handelstjänster med en personlig och smidig köpupplevelse för att göra vardagen enklare, tillägger han.

Kunderna kommer att handla via den senaste tekniken i form av Ocados e-handelsplattform med anpassningar skapade unikt för Ica och alla dess handlare. Bland annat innefattar det att systemet vet vad kunden brukar handla, hur ofta och vad ”andra som du” handlar.
Kunden ska få en personlig köpupplevelse och känna igen sig i sin lokala e-handelsbutik, är Icas ambition.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil