Ica har öppnat nya stora e-handelslagret

Ica har öppnat nya stora e-handelslagret
Nu har Ica öppnat sitt e-handelslager i Göteborg där den här interiören är hämtad. Foto: Pressbild Ica
Nu har Ica öppnat sitt nya e-handelslager vid Arendal i Göteborg, ett centralt led i arbetet med att vara ett ledande företag inom svensk e-handel.

Nu har Ica öppnat sitt nya e-handelslager vid Arendal i Göteborg, ett centralt led i arbetet med att vara ett ledande företag inom svensk e-handel.

Nu har Ica öppnat sitt e-handelslager på Arendal i Göteborg, et nytt lager som ger Ica möjlighet att utveckla sitt e-handelserbjudande i västra Sverige.
Det ger en kraftigt ökad leveranskapacitet och skapar samtidigt 100-tals nya jobb, enligt Ica.

I och med det nya lagret i Arendal utanför Göteborg kommer leveranskapaciteten av e-handlad mat att öka i Västra Götaland och leveranser ske sju dagar i veckan. 
Under det senaste året har efterfrågan på e-handlad mat ökat kraftigt och Icas e-handel i Sverige har anställt över 1 000 personer förutom de jobb det nya lagret bidrar med, skriver Ica.

– För att möta den snabbt växande efterfrågan av e-handelstjänster i Västra Götaland öppnar vi nu ett nytt e-handelslager i Göteborg. Därmed får de Ica-butiker som ansluter sig tillgång till utökad kapacitet, ett brett sortiment och bra service till sina kunder, sammanfattar Ica Sveriges vd Anders Svensson.
– Målet är att de lokala Ica-butikerna skall kunna erbjuda fler kunder e-handelstjänster med en personlig och smidig köpupplevelse för att göra vardagen enklare, tillägger han.

Kunderna kommer att handla via den senaste tekniken i form av Ocados e-handelsplattform med anpassningar skapade unikt för Ica och alla dess handlare. Bland annat innefattar det att systemet vet vad kunden brukar handla, hur ofta och vad ”andra som du” handlar.
Kunden ska få en personlig köpupplevelse och känna igen sig i sin lokala e-handelsbutik, är Icas ambition.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil