Racingstjärnan mötte sina fans i Kristinehamn

Huski är den svenska chokladdrycken som gör succé över hela världen, och de sponsrar även Indycar-föraren Marcus Ericsson som träffade sina fans på en pop up i Kristinehamn tidigare i sommar.

Huski är den svenska chokladdrycken som gör succé över hela världen, och de sponsrar även Indycar-föraren Marcus Ericsson som träffade sina fans på en pop up i Kristinehamn tidigare i sommar.

I början av sommaren vann den svenska Indycar-stjärnan Marcus Ericsson sin första seger i motorsporten. Huski, varumärket som är känt över världen för sin chokladdryck, är officiell sponsor till Marcus och lyckades flyga in honom till sin pop up i Kristinehamn den 22 juli. Där fick hans fans möjlighet att träffa honom, snacka Indycar, fotografera och självklart även skaffa lite signerade produkter.

– Det känns jättelyckat, med mycket folk på plats och bra väder. Folk är nyfikna, och det är jätteroligt. Jag vann i Detroit för ungefär en månad sedan. Det kändes fantastiskt att vinna, det var länge sedan jag vunnit ett race på den nivån. Det är ju därför man håller på, så det är klart att det betyder mycket när man väl står högst upp på prispallen, säger Marcus Ericsson och tillägger:

– Eftersom jag är borta i USA hela tiden så är det ju alltid kul att komma hem ibland och ladda batterierna. Sedan är det full fokus på resten av säsongen. Nästa tävling är den 8 augusti i Nashville och sedan har vi sex tävlingar i augusti och september. Jag tycker det är väldigt kul att få representera ett varumärke som Huski Chocolate och vad de står för.

Tro det eller ej, men när Indycar gick av stapeln i Nashville, Tennessee den 8 augusti så tog Marcus Ericsson sin hittills andra seger i det populära formelbilsmästerskapet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil