Tecknad figur ska sälja ny mjölkvariant

Tecknad figur ska sälja ny mjölkvariant
Nu ska Mamma Mu sälja mjölk också när BPI lanserar två smaker. Foto: Pressbild
I samarbete med Mamma Mu & Kråkan har BPI lanserat två nya svenskproducerade produkter som är ”naturligt bra för små magar”, meddelas i pressrelease.

I samarbete med Mamma Mu & Kråkan har BPI lanserat två nya svenskproducerade produkter som är ”naturligt bra för små magar”, meddelas i pressrelease.

Mamma Mu & Kråkan är alltså nästa par ur barnkulturen som ska agera draghjälp åt livsmedelsprodukter.
Mamma Mu & Kråkan-mjölken är en smaksatt mjölk som kommer i två smaker: jordgubb och choklad och är i en mellanmåls-storlek för barn, 200 ml.

Mamma Mu & Kråkans mjölk är ett av de senaste tillskotten till Movements storstadskår, vars produkter idag finns hos stora återförsäljare som ICA och Coop.

Mjölken innehåller naturliga, svenska råvaror och produkten främjar en god djurhållning, skriver Movement i pressreleasen.
– Hela förpackningen kan dessutom källsorteras som papper – inklusive sugröret. Mjölken innehåller 18 av 22 dagliga näringsämnen och behöver inte förvaras i kylskåp, vilket gör den utmärkt att ta to-go med på picknicken eller utflykten, summerar man nyheten.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil