Systembolaget öppnar vid Willys

Willys i Älvsjö i Stockholm får en ny granne under andra halvåret 2021 då Systembolaget öppnar en ny butik vägg i vägg med Willys lokaler.

Nästa år får Willys i stockholmska Älvsjö en ny granne när Systembolaget öppnar en butik som tar plats vägg i vägg med Willys lokaler.
Systembolagets butik blir ungefär 900 kvadratmeter i storlek och ambitionen är att kunna öppna butiken någon gång under andra halvåret 2021.

Systembolaget har letat länge efter en lämplig etablering i Älvsjö och anser sig nu ha funnit den.
– Att lokalen ligger i närhet till dagligvaruhandel och att det finns goda parkeringsmöjligheter är faktorer som vi vet att våra kunder uppskattar, skriver Systembolagets pressekreterare Sofia Brännborn i ett mejl till lokaltidningen Mitti.

Nästa år får Willys i stockholmska Älvsjö en ny granne. | Foto av Peter Ekvall

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform

”Stark start på hösten”

Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade 6,3 procent under september 2020 jämfört med motsvarande månad 2019, enligt Svensk dagligvaruhandel.

Coop vill utveckla klimatmål

Coop tar nästa steg i klimat- och hållbarhetsarbetet genom ett åtagande inom systemet Science based targets som bygger på vetenskapligt baserade mål.

Systembolaget vann mot Winefinder

Domstolen ger Systembolaget och slår fast att Winefinder driver en verksamhet som liknar detaljhandel. Nu beläggs Winefinder med vite på en miljon kr.

Krav vill se kommunalt ansvar

Kommunerna bör ta ansvar för att driva utvecklingen av ekologiska varor, hävdar Krav och anser sig ha stöd av en ny undersökning man låtit Sifo göra.

122 sökte pengar hos Lidl

122 projekt sökte finansiering hos Lidl i ”Hållbarhetsakuten”. Nu presenteras åtta finalister och vinnarna bland dem kommer att presenteras november.

Sodastream fyller på smaker

Efter fjolårets lansering av Pepsico-smaker går Sodastream nu vidare och utvidgar sin Pepsi-portfölj på den svenska marknaden med smaken Mountain Dew.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.