Systembolaget öppnar vid Willys

Nästa år får Willys i stockholmska Älvsjö en ny granne. | Foto av Peter Ekvall
Willys i Älvsjö i Stockholm får en ny granne under andra halvåret 2021 då Systembolaget öppnar en ny butik vägg i vägg med Willys lokaler.

Nästa år får Willys i stockholmska Älvsjö en ny granne när Systembolaget öppnar en butik som tar plats vägg i vägg med Willys lokaler.
Systembolagets butik blir ungefär 900 kvadratmeter i storlek och ambitionen är att kunna öppna butiken någon gång under andra halvåret 2021.

Systembolaget har letat länge efter en lämplig etablering i Älvsjö och anser sig nu ha funnit den.
– Att lokalen ligger i närhet till dagligvaruhandel och att det finns goda parkeringsmöjligheter är faktorer som vi vet att våra kunder uppskattar, skriver Systembolagets pressekreterare Sofia Brännborn i ett mejl till lokaltidningen Mitti.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil