Systembolaget öppnar vid Willys

Nästa år får Willys i stockholmska Älvsjö en ny granne. | Foto av Peter Ekvall
Willys i Älvsjö i Stockholm får en ny granne under andra halvåret 2021 då Systembolaget öppnar en ny butik vägg i vägg med Willys lokaler.

Nästa år får Willys i stockholmska Älvsjö en ny granne när Systembolaget öppnar en butik som tar plats vägg i vägg med Willys lokaler.
Systembolagets butik blir ungefär 900 kvadratmeter i storlek och ambitionen är att kunna öppna butiken någon gång under andra halvåret 2021.

Systembolaget har letat länge efter en lämplig etablering i Älvsjö och anser sig nu ha funnit den.
– Att lokalen ligger i närhet till dagligvaruhandel och att det finns goda parkeringsmöjligheter är faktorer som vi vet att våra kunder uppskattar, skriver Systembolagets pressekreterare Sofia Brännborn i ett mejl till lokaltidningen Mitti.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

Sämre skördar ger brist på tomatpuré

Det råder, åtminstone tillfälligt, en brist på tomatpuré i många svenska butiker och den förklaras med råvarubrist på grund av sämre skördar.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil