Multibev nu i egen regi

Foto av Toni Cuenca
Multibev med en portfölj av såväl alkoholhaltiga drycker som alkoholfria kommer från 6 september att hantera varuflödet i egen regi.

Multibev, som ingår i koncernen Solera group, har ett sortiment av såväl alkoholhaltiga som från alkohol fria drycker.
Bland alkoholfyllda märken man saluför finns Stolichnaya, Elephant gin, Peroni, Grolsch och Glenfarclas.

Man har även ett sortiment av enbart smakbaserade och alltså alkoholfria drycker för dagligvaruhandeln där märken som Fever Tree och Ginger Joe är centralt distribuerade och övriga finns att tillgå genom Stockfiller.
Under vecka 37 tillkommer två nya varumärken, Vithit och Storm hard seltzer.

Nu meddelar Multibev att man från 6 september kommer att hantera varuflödet i egen regi, vilket tidigare legat hos Movement. Bearbetningen i butikerna ligger dock kvar hos Movement.

– Vi är glada att kunna plocka hem hela varuflödet och därigenom bli en starkare partner till dagligvaruhandeln. Movement har gjort ett fantastiskt jobb, men vi har gjort ett par strategiska rekryteringar det senaste året och är väl rustade att sköta det själva från och med nu, säger Mutlibevs vd Richard Keller som berättar att Camilla J Eklund kommer att vara den som förvaltar och utvecklar företagets erbjudande inom retail.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Pengar att spara på mindre svinn

I ekonomiskt svårare tider är minskat matsvinn inte bara positiv för miljön utan även för den egna plånboken, påpekar Danone och Too good to go.

Lämnar råd inför stora matsvinnsdagen

Tyska Hellofresh ansluter sig till dem som uppmärksammar internationella matsvinnsdagen denna torsdag och lämnar sina råd för minskat matsvinn.

Stor majoritet vill ha skolmjölken kvar

Franskägda Skånemejerier har gjort en undersökning bland skånska föräldrar, vilken visar att en stor majoritet av dem vill ha skolmjölken kvar.

Genererar pengar även till Skåne

Köpenhamns flygplats genererar 14,4 miljarder kr i samhällsekonomisk vinst för Region Skåne och skapar jobb och ekonomisk tillväxt, enligt ny rapport.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil