Multibev nu i egen regi

Foto av Toni Cuenca
Multibev med en portfölj av såväl alkoholhaltiga drycker som alkoholfria kommer från 6 september att hantera varuflödet i egen regi.

Multibev, som ingår i koncernen Solera group, har ett sortiment av såväl alkoholhaltiga som från alkohol fria drycker.
Bland alkoholfyllda märken man saluför finns Stolichnaya, Elephant gin, Peroni, Grolsch och Glenfarclas.

Man har även ett sortiment av enbart smakbaserade och alltså alkoholfria drycker för dagligvaruhandeln där märken som Fever Tree och Ginger Joe är centralt distribuerade och övriga finns att tillgå genom Stockfiller.
Under vecka 37 tillkommer två nya varumärken, Vithit och Storm hard seltzer.

Nu meddelar Multibev att man från 6 september kommer att hantera varuflödet i egen regi, vilket tidigare legat hos Movement. Bearbetningen i butikerna ligger dock kvar hos Movement.

– Vi är glada att kunna plocka hem hela varuflödet och därigenom bli en starkare partner till dagligvaruhandeln. Movement har gjort ett fantastiskt jobb, men vi har gjort ett par strategiska rekryteringar det senaste året och är väl rustade att sköta det själva från och med nu, säger Mutlibevs vd Richard Keller som berättar att Camilla J Eklund kommer att vara den som förvaltar och utvecklar företagets erbjudande inom retail.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil