Multibev nu i egen regi

Foto av Toni Cuenca
Multibev med en portfölj av såväl alkoholhaltiga drycker som alkoholfria kommer från 6 september att hantera varuflödet i egen regi.

Multibev, som ingår i koncernen Solera group, har ett sortiment av såväl alkoholhaltiga som från alkohol fria drycker.
Bland alkoholfyllda märken man saluför finns Stolichnaya, Elephant gin, Peroni, Grolsch och Glenfarclas.

Man har även ett sortiment av enbart smakbaserade och alltså alkoholfria drycker för dagligvaruhandeln där märken som Fever Tree och Ginger Joe är centralt distribuerade och övriga finns att tillgå genom Stockfiller.
Under vecka 37 tillkommer två nya varumärken, Vithit och Storm hard seltzer.

Nu meddelar Multibev att man från 6 september kommer att hantera varuflödet i egen regi, vilket tidigare legat hos Movement. Bearbetningen i butikerna ligger dock kvar hos Movement.

– Vi är glada att kunna plocka hem hela varuflödet och därigenom bli en starkare partner till dagligvaruhandeln. Movement har gjort ett fantastiskt jobb, men vi har gjort ett par strategiska rekryteringar det senaste året och är väl rustade att sköta det själva från och med nu, säger Mutlibevs vd Richard Keller som berättar att Camilla J Eklund kommer att vara den som förvaltar och utvecklar företagets erbjudande inom retail.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

20 år sedan Lidl öppnade i Sverige

25 september var det exakt 20 år sedan Lidl öppnade sina första butiker i Sverige. Idag har kedjan 205 butiker från Trelleborg till Boden.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil