Nu lanserar Arla en ny miniyoghurt

Nu lanserar Arla en ny miniyoghurt
Så ser den ut, Arlas nylanserade miniyoghurtmed låg fetthalt. Foto: Pressbild Arla
Arla presenterar ännu en nyhet när man nu släpper en naturell mini-yoghurt med låg fetthalt som man räknar med ska sälja bland annat som mellanmål.

Arla presenterar ännu en nyhet när man nu släpper en naturell mini-yoghurt med låg fetthalt som man räknar med ska sälja bland annat som mellanmål.

Häromdagen var det en laktosfri yoghurt som växte till att bli en förpackning på 1,5 liter.
Idag är det istället en miniyoghurt som Arla lanserar publik.

– Nu gör en efterlängtad nyhet entré i yoghurt-hyllan när Arla släpper en naturell mini-yoghurt med låg fetthalt 0,1 %. Mini-yoghurten kommer lagom till vårens intåg och passar utmärkt både till mellanmålet och frukosten, skriver Arla i dagens pressrelease.

– Det finns idag en ökad efterfrågan på yoghurt med låg fetthalt. Just nu är sortimentet för naturell yoghurt med en lägre fetthalt fortfarande väldigt litet och växer nu med vår nya mini-yoghurt, vilket känns jättekul. Mini-yoghurt ett perfekt val när du vill äta ett bra mellanmål utan att behöva göra avkall på den goda smaken, anser varumärkesansvariga Tsvetina Kirova på Arla foods.

Arla ko mini-yoghurt med 0.1% fett produceras på Arlas mejeri i Linköping.
Produkten görs enbart på mjölk från svenska gårdar precis som alla andra produkter från Arla ko.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil