Profilerar tacovaror med rosa signaturfärg

Profilerar tacovaror med rosa signaturfärg
Rosa blir det i butiken när El Taco Truck vill profilera sina produkter. Foto: Pressbild
El Taco Truck satsar på att profilera sig i dagligvaruhandeln med sin rosa signaturfärg när man nu satsar på att nå ut i våra matbutiker.

El Taco Truck satsar på att profilera sig i dagligvaruhandeln med sin rosa signaturfärg när man nu satsar på att nå ut i våra matbutiker.

Nu när produktlinjen rullat in i dagligvaruhandel och tagit plats i tex mex-kategorin vill vi skapa en visuell upplevelse av varumärket i butik för konsumenterna, skriver El Taco Truck i en pressrelease.

– Det är viktigt för oss med närvaro i butik och det ska kännas roligt att handla mat, någonting som för många kan kännas som en tidskrävande lite trist vardagssyssla. Det var så vårt butikskoncept kom till liv. En exponering som även uppskattas av handlarna, anser man.

Foodtruck, förpackningar, merchandise, sociala kanaler och annonsering – allt följer samma rosa tråd och utseende i El Taco Trucks värld, skriver dessa leverantörer av fredagsmys.

– Redan från start var design en viktig del av vårt varumärke och när vi gjorde debut som Sveriges första foodtruck var den visuella upplevelsen en utmärkande aspekt. När vi nu finns i dagligvaruhandeln samt steg för steg målar tacohyllan rosa, är det naturligt för oss att bygga vidare visuellt även i denna miljö. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil