Här är framtidens nya stora konsumentgrupp

Här är framtidens nya stora konsumentgrupp
Illustration: Mostphotos
Generation Z. Den första generation som aldrig sett skillnad på online och offline – och den generation som nu blir den nya, stora konsumentgruppen.

Generation Z. Den första generation som aldrig sett skillnad på online och offline – och den generation som nu blir den nya, stora konsumentgruppen.

Den stora frågan inom handel och konsumtion – åtminstone en av dem – har alltid varit hur man når nästa generation konsumenter.
Den här gången är det Generation Z som det är dags att fundera över.

Facebook och Yougov har gjort det tillsammans. Nu kommer de med identiteten och vägarna att nå den grupp som ska handla av dig i morgon och övermorgon…
Generation Z är ju nästa stora konsumentgrupp – men vad väntar den sig av dig, ditt företag och ditt varumärke? Till att börja med är det den första generation som aldrig sett någon tydlig gräns mellan livet online och offline.
För generation Z är det mer självklart att ha ständig digital koll än att inte ha det.

Man är helt enkelt uppvuxen med mobil uppkoppling och sociala medier, vilket skapar en speciell situation men även stora möjligheter för företag att nå ut bredare än någonsin med budskap och produkter.

Läs mer i nästa magasin, Butikstrender 2/2021, om hur du når framtidens konsumenter

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil