Kefir med nytt recept och två nya smaker

Kefir med nytt recept och två nya smaker
Ett uppdaterat Kefir-sortiment får vi nu se i hyllorna. Foto: Pressbild Arla
Nu lanserar Arla ett uppdaterat Kefir-sortiment. Det handlar om nytt recept och två nya smaker och nyheterna finns i butik från och med vecka 39.

Nu lanserar Arla ett uppdaterat Kefir-sortiment. Det handlar om nytt recept och två nya smaker och nyheterna finns i butik från och med vecka 39.

Under pandemin har intresset för livsmedel som kan bidra till förbättrat immunsystem ökat och probiotisk mat, fermentering och maghälsa har sällan varit så aktuellt, hävdar Arla.
Påpassligt nog utökar Arla nu sitt sortiment inom maghälsa och lanserar ett helt nytt Kefir-sortiment med både 1000 g-förpackningar och on the go-drycker (300 ml).

Produkterna är laktosfria och utöver den naturella varianten kommer två nya smaker – Blåbär och Vanilj & ingefära.
De nya Kefir-produkterna finns i butik från vecka 39, meddelar mejerijätten.

– Kefir härstammar från Kaukasusbergen och har ätits i hundratals år. Att äta fermenterad mat med olika typer av levande bakteriekulturer är ett enkelt sätt att variera sin diet och bidra till god maghälsa, säger Caroline Arentoft hos Arla Sverige.
– Vi är glada att nu kunna presentera Kefir i två helt nya fräscha smaker, och nu även som on the go-produkt vilket efterfrågas mer och mer bland konsumenter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil