Kefir med nytt recept och två nya smaker

Kefir med nytt recept och två nya smaker
Ett uppdaterat Kefir-sortiment får vi nu se i hyllorna. Foto: Pressbild Arla
Nu lanserar Arla ett uppdaterat Kefir-sortiment. Det handlar om nytt recept och två nya smaker och nyheterna finns i butik från och med vecka 39.

Nu lanserar Arla ett uppdaterat Kefir-sortiment. Det handlar om nytt recept och två nya smaker och nyheterna finns i butik från och med vecka 39.

Under pandemin har intresset för livsmedel som kan bidra till förbättrat immunsystem ökat och probiotisk mat, fermentering och maghälsa har sällan varit så aktuellt, hävdar Arla.
Påpassligt nog utökar Arla nu sitt sortiment inom maghälsa och lanserar ett helt nytt Kefir-sortiment med både 1000 g-förpackningar och on the go-drycker (300 ml).

Produkterna är laktosfria och utöver den naturella varianten kommer två nya smaker – Blåbär och Vanilj & ingefära.
De nya Kefir-produkterna finns i butik från vecka 39, meddelar mejerijätten.

– Kefir härstammar från Kaukasusbergen och har ätits i hundratals år. Att äta fermenterad mat med olika typer av levande bakteriekulturer är ett enkelt sätt att variera sin diet och bidra till god maghälsa, säger Caroline Arentoft hos Arla Sverige.
– Vi är glada att nu kunna presentera Kefir i två helt nya fräscha smaker, och nu även som on the go-produkt vilket efterfrågas mer och mer bland konsumenter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil