Kefir med nytt recept och två nya smaker

Kefir med nytt recept och två nya smaker
Ett uppdaterat Kefir-sortiment får vi nu se i hyllorna. Foto: Pressbild Arla
Nu lanserar Arla ett uppdaterat Kefir-sortiment. Det handlar om nytt recept och två nya smaker och nyheterna finns i butik från och med vecka 39.

Nu lanserar Arla ett uppdaterat Kefir-sortiment. Det handlar om nytt recept och två nya smaker och nyheterna finns i butik från och med vecka 39.

Under pandemin har intresset för livsmedel som kan bidra till förbättrat immunsystem ökat och probiotisk mat, fermentering och maghälsa har sällan varit så aktuellt, hävdar Arla.
Påpassligt nog utökar Arla nu sitt sortiment inom maghälsa och lanserar ett helt nytt Kefir-sortiment med både 1000 g-förpackningar och on the go-drycker (300 ml).

Produkterna är laktosfria och utöver den naturella varianten kommer två nya smaker – Blåbär och Vanilj & ingefära.
De nya Kefir-produkterna finns i butik från vecka 39, meddelar mejerijätten.

– Kefir härstammar från Kaukasusbergen och har ätits i hundratals år. Att äta fermenterad mat med olika typer av levande bakteriekulturer är ett enkelt sätt att variera sin diet och bidra till god maghälsa, säger Caroline Arentoft hos Arla Sverige.
– Vi är glada att nu kunna presentera Kefir i två helt nya fräscha smaker, och nu även som on the go-produkt vilket efterfrågas mer och mer bland konsumenter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil