Nästa uppdrag för Coops före detta vd

Magnus Johansson & Ola Lindewald | Foto Pressbild, AreaChica.
Nu lanseras Coops tidigare vd Magnus Johansson i ytterligare ett nytt sammanhang då han tar plats som ny ordförande för och investerare i Areachica.

AreaChica är ett bolag som arbetar med att förbättra effektiviteten och digitalisera inköp och försäljning mellan företag.
Där kliver nu Coops tidigare vd Magnus Johansson in som ordförande och som investerzare.

– I takt med att Areachica växer med många nya kunder så ser vi ett allt större behov av att få in strategisk kompetens för hur vi ska skala och utveckla företaget. Vi är därför väldigt glada över att Magnus Johansson nu ansluter till teamet på Areachica. Magnus kommer att leda styrelsens arbete och går även in som investerare i Areachica, säger Ola Lindewald, vd för och medgrundare av Areachica.

– Jag tycker att Areachicas affärsidé är väldigt spännande. Att effektivisera, skapa transparens och ta kontroll över de indirekta inköpen samt att veta vem vi gör affärer är en avgörande fråga för både privat och offentlig upphandlings- och inköpsverksamhet, säger Magnus Johansson. 

– Att hjälpa köpare och säljare att mötas på ett enklare men samtidigt professionellt och strukturerat sätt tror jag välkomnas av många leverantörer som idag kämpar med vikande konverteringsgrader i försäljning och marknadsföring. Jag ser mycket fram emot att jobba med teamet på Areachica, tillägger Johansson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil