Nu börjar Lidl räkna igen – butik 201 öppnad

Nu börjar Lidl räkna igen – butik 201 öppnad
Så såg det ut när Lidl öppnade butik nummer 201 i Sverige och det gjorde man i Barkarbystaden. Foto: Pressbild Lidl
Från 1 till 200 och nu börjar Lidl räkna igen. Butik 201 är invigd och den hittar vi i anslutning till kedjan nya huvudkontor i Järfälla, Stockholm.

Från 1 till 200 och nu börjar Lidl räkna igen. Butik 201 är invigd och den hittar vi i anslutning till kedjan nya huvudkontor i Järfälla, Stockholm.

En vecka efter öppningen av butik nummer 200 i Sverige öppnar Lidl sin 201a butik, den här gången i Barkarbystaden.

I direkt anslutning till butiken kommer livsmedelskedjan dessutom att slå upp portarna till sitt nya huvudkontor under 2021. Den nya butiken på Enköpingsvägen 26B kompletterar den befintliga på Värmevägen och är byggd i enlighet med Lidls nya butikskoncept.

Butiken har en försäljningsyta på cirka 1 400 kvadratmeter.

– Barkarbystaden är ett av Stockholms mest spännande områden just nu, och det känns otroligt roligt att vi inte bara öppnar en ny butik, utan snart också flyttar hela huvudkontoret hit. Jag ska inte sticka under stol med att det känns väldigt lyxigt att ha en egen Lidl-butik i anslutning till sin arbetsplats, det borde alla få, säger Jonas Strömvall, fastighetschef hos Lidl.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil