Miljon väljer digitala

För två månader sedan lanserade Ica möjligheten att slippa papperskvitton...
Redan efter två månader har en miljon kunder anslutit sig till att få digitala Ica-kvitton. Ica tror att antalet papperskvitton halveras inom fem år.

För två månader sedan lanserade Ica möjligheten att slippa papperskvitton och istället får sina Ica-kvitton digitalt via Kivra. Redan efter denna korta tid har en miljon svenskar valt att övergå till digitala Ica-kvitton och nu tror Ica att antalet papperskvitton kommer att vara halverat inom fem år. 

Eftersom papperskvittona från Ica utgör ungefär 15 procent av den totala mängden kvitton som skrivs ut i Sverige varje år gör det här en tydlig skillnad.
– Precis som vi förutspådde finns det ett stort behov. Det skapar nytta både för konsumenter och handlare, samtidigt som vi skapar ett mer hållbart system ur miljösynpunkt”, säger Kivras vd Anna Bäck till Di digital.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil